How to

 

Hvilke farver skal din billedvæg have? 

 

Det er vigtigt at matche farverne, når man indretter, men det er ofte ikke let at skabe et ensartet farveskema. Vi viser dig, hvordan du med den rigtige farvepalet kan give dit hjem en harmonisk og sæsonbestemt sommerstemning. Vi anbefaler altid, at du tilpasser dine plakater til vægfarven og dekorationen for at skabe et harmonisk helhedsbillede.

Som en del af denne harmoni er det også fornuftigt at se på, hvilke farver der allerede dominerer dit hjem, så du bedre kan beslutte dig for en farvepalet til plakaterne. Er der f.eks. en rød tråd i dit valg af blomster? Hvilke nuancer har dine puder, tæpper osv. på din sofa? En anden mulighed er at lade dig inspirere af vores plakater og indrette dit hjem i overensstemmelse hermed. Nogle gange er det nemt at starte i det små og vælge blot to farver, som du er meget glad for. Vælg derefter dine plakater i overensstemmelse med dit farvevalg - uden at glemme, at motiverne også skal passe til din smag, så du kan have glæde af plakaterne i lang tid. Din indretning skal trods alt afspejle din personlighed!

 

Farver påvirker os mere, end du måske tror, og de kan hjælpe dig med at fremkalde præcis den følelse, du ønsker at have i et rum. Varme farver som rød og gul er intense og livlige, mens kølige farver som blå og grøn kan være med til at skabe en rolig og harmonisk atmosfære. Lad dig inspirere af forårets trendpaletter, der fokuserer på lysstyrke og varme. På plakatvæggene nedenfor kan du f.eks. se, hvordan billedernes farver går igen i indretningen. Du kan også besøge vores websted og se vores billedvægge for at få lidt hjælp. Vores stylist har sammensat en række kombinationer af plakater, der passer til hinanden i farve og/eller motiv. Da vi tilbringer mere tid end normalt i hjemmet, er det vigtigere end nogensinde før at skabe et harmonisk og afslappet miljø.

 

palette--spring-city.jpg

VARM OG HARMONISK


Lyserød er en vidunderlig farve til soveværelset, da den udstråler varme og harmoni. Det er den perfekte farvepalet til det rum, hvor vi søger fred og afslapning.


Sammen med puder og tæpper i naturfarver giver lyserøde motiver et særligt fredfyldt indtryk. Hej, hygge!

NATURLIG OG ENERGISK


Grøn er en taknemmelig farve og kan kombineres med mange forskellige farver. I denne billedvæg har vi valgt at fremhæve gule toner - en af de mest trendy farver denne sommer.

palette-mediterranean.jpg
palette-soft-beach.jpg

LYSE OG BEROLIGENDE


Bløde, naturlige farver får dit hjem til at se lysere og mere harmonisk ud. Sæt prikken over i'et ved at vælge lyse indretningsdetaljer for at skabe en ensartet effekt. Du kan tage udgangspunkt i den populære japanske eller skandinaviske stil. 


En beige vægfarve kan fremhæve billedfarverne og forene interiøret på en harmonisk måde.

Skab et harmonisk indtryk i dit hjem, og lad dig inspirere af sommerens farver!

Se alle plakater