INFO

Tips til Black Friday Shopping

 

Black Friday er dagen efter Thanksgiving, hvor detailhandlerne tilbyder særlige rabatter og tilbud på deres produkter. Det er typisk årets travleste shoppingdag, og mange mennesker begynder deres juleindkøb på denne dag. Udtrykket "Black Friday" stammer oprindeligt fra Philadelphia i USA, hvor det blev brugt til at beskrive den tunge og forstyrrende fodgænger- og biltrafik, der ville forekomme dagen efter Thanksgiving.

Hos Posterton elsker vi at fejre det! Derfor tilbyder vi særlige tilbud og rabatter på alle dine yndlingsplakater, dekoration og meget mere. Black Friday er det perfekte tidspunkt til at købe alle dine Posterton-favoritter på lager. Se vores tips nedenfor, så du kan få mest muligt ud af udsalget!

Black Weekl Gallery Wall 2 (1).jpg

Hvilket interiør er særligt velegnet til at købe online?

Der er nogle møbler, der er nemmere at købe online end andre. Når det drejer sig om store møbler, der skal være komfortable, er det fornuftigt at købe dem i en fysisk butik eller i det mindste at teste komforten, før du køber dem online. En boligindretning, som du nemt kan købe online, er vægdekoration.
Posterton har et bredt udvalg af plakater og rammer, der passer til ethvert hjem og enhver stil, og masser af inspiration til, hvordan du kan sætte eller hænge dine plakater og billeder op. Nogle gange er det svært at vide, hvordan man skal dekorere med billeder, men det er nemt at købe dem online. Du får alle de mål, du har brug for, og du kan se præcis, hvordan designet ser ud.

Hvad skal du overveje, når du køber online?

At shoppe online efter interiør som plakater og rammer kan være en god måde at finde unikke ting af høj kvalitet på uden at bruge meget tid eller penge. Det er præcis det, vi forsøger at gøre på Posterton (du er velkommen til at læse om vores bestræbelser på at kombinere kvalitet, værdi for pengene og bæredygtighed under fanen Bæredygtighed).

Når du handler online, er der dog nogle få ting, du skal være opmærksom på. For det første er det vigtigt at læse beskrivelserne omhyggeligt for at sikre, at varen er præcis det, du leder efter. For det andet bør du være opmærksom på, hvor meget plads du har til rådighed til din nye billedvæg, før du køber. På den måde undgår du, at din væg enten ser for tom eller for rodet ud, når du hænger dine vægmalerier op. For det tredje bør du finde ud af, hvordan du bedst kontakter kundeservice, hvis du har brug for hjælp eller support. Hos Posterton tilbyder vi flere måder at komme i kontakt med vores kundeservice på. Vi er tilgængelige via live chat, en kontaktformular, en e-mailadresse, som du kan skrive direkte til, og vores sociale medier.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at få en god indkøbsoplevelse med disse tips.