Børneplakater

Gør et stort indtryk på dit lille barns værelse med disse levende og legende børneplakater! Tilføj et farvestykke med en dyreplakat, eller hold det klassisk med en abc-plakat. Disse prints er perfekte til barnedåb, fødselsdage og hverdagssjov.

Beskrivelse

Gør et stort indtryk på dit lille barns værelse med disse levende og legende børneplakater! Tilføj et farvestykke med en dyreplakat, eller hold det klassisk med en abc-plakat. Disse prints er perfekte til barnedåb, fødselsdage og hverdagssjov.

Plakater til børneværelset

Her finder du en række flotte børneplakater og -billeder af høj kvalitet. Inspirér og motivér ungerne til leg og ballade gennem sjove plakater og posters til børneværelset!

 

Børn har en helt særlig fantasi. Giv den plads i børneværelset ved at indrette med herlige motiver og fine børnebilleder. Her finder du en lang række posters og plakater til børn, blandt andet farvestrålende billeder af dyr og pædagogiske motiver, som kombinerer leg og læring. Du kan eksempelvis indrette værelset med en stor alfabetplakat, hvor hvert bogstav er formet som et dyr.

 

En sjov måde at lære på og samtidig skabe en indbydende stemning i rummet. Når du skal indrette børneværelset, kan du med fordel tage et kig på vores mange motiver sammen med de små. Lad kreativiteten få frit løb, og udvælg de plakater og børnebilleder, der passer til netop dit barns personlighed og interesser. Her finder I alt fra eventyr i det ydre rum til safari, dyreparker, fantasifulde motiver og meget mere. 


Det kan på mange måder være en større udfordring at indrette børneværelset end resten af hjemmet, da børneværelset har flere vigtige funktioner. Her skal barnet sove trygt og roligt, og samtidig skal han/hun kunne lege, læse lektier og have venner på besøg. Indretningen skal med andre ord være både inspirerende, legende og praktisk med plads til opbevaring. Et godt tip til at skabe et flot og indbydende rum er at hænge flere billeder af børnemotiver op på en af væggene.

 

Skab et herligt mix ved at blande flere forskellige typer af børnebilleder og plakater med forskellige motiver. For at komme i mål med en vellykket billedvæg er det vigtigt, at billederne flugter med hinanden enten foroven eller forneden.

 

Her hos Posterton kan du nemt udvælge de børneplakater og -motiver, som ungerne bedst kan lide og tilføje passende rammer. En stor plakat i en flot ramme tager sig desuden flot ud stående på en kommode eller på gulvet.

 

barntavlor & Posters.jpg


Tag nogle chancer, når du udvælger plakater og posters til børneværelset. Du kan vælge og vrage blandt mange humoristiske motiver, som garanteret får ungerne til at skraldgrine. Kombinér børnemotiverne med klassiske citater såsom ”Hakuna Matana” eller ”I love you to the moon and back” for at skabe en mere trendy stil. Mange børn elsker jo dyr, men også forskellige motiver af landskaber og universet.

 

Gå på opdagelse blandt vores børneplakater med farvestrålende galakser og planeter, eller udvælg nogle akvarelmalerier af store hvaler eller savannens dyr. Vi kan jo alle sammen lide noget forskelligt, og derfor har vi prioriteret at føre et bredt sortiment af motiver til børn.

 

Du kan vælge blandt nuttede, tegnede motiver såvel som de lidt sejere grafiske tryk. Vores posters og plakater er naturligvis af en god kvalitet og trykt på et tykkere og mere slidstærkt papir for at holde så længe som muligt. Plakaterne holder deres form i lang tid; særligt hvis de indrammes i nogle af vores rammer. Bestil børnenes favoritter allerede i dag!