Pigen Med Candyfloss Plakat

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Uanset hvordan din dag forløber, vil denne plakat få dig til at smile. Det er en glad påmindelse om, at uanset hvad livet byder på dig, så er der altid noget sødt at se frem til. Billedet er taget fra et barns perspektiv, hvilket får beskueren til at føle, at de ser på en hemmelig verden. Hvis du føler dig deprimeret, vil denne plakat minde dig om, at livet stadig er fuld af sødme. Dejligt foto af en lille pige, der gemmer sig bag lyserød candyfloss. Fokuspunktet er candyflossen med en baggrund, der er ude af fokus.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"