Ræven Og Ballonerne Plakat

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Denne iøjnefaldende plakat er den perfekte måde at tilføje et strejf af finurlighed til ethvert rum. Ræven er portrætteret som en yndefuld og optimistisk eventyrer, der svæver gennem himlen med farverige balloner. Uanset om du leder efter et nyt kunstværk til dit barns værelse eller stuen, vil denne plakat med garanti glæde dig. En dejlig akvarel af en sød ræv, der flyver opad ved hjælp af farverige balloner. Flotte små detaljer og smukke farver.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"