Halvåbne Læber Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Tilføj et strejf af glamour til ethvert rum med denne slanke plakat. Uanset om du vil pifte dit soveværelse op eller skabe en indbydende atmosfære i din stue, er disse vidunderlige print den perfekte måde at fremvise din unikke stil på. Med sin glitrende lyserøde læbestift og dens dragende positur vil denne plakat med garanti slå hovederne. En kvindes halvåbne læber med en skinnende lyserød læbestift.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Liggende

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"