Iron Maiden No.3 Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Genoplev det øjeblik, hvor et af de mest indflydelsesrige metalbands gennem tiderne dukkede op på den ikoniske danske festival Roskilde. Denne sort-hvide plakat viser Iron Maidens rå energi og kraft under dens storhedstid. Hæng den på væggen og lad den inspirere dig til at rocke hver dag. Sort hvidt fotografi i stående format fra Iron Maiden koncerten under Roskilde Festivalen i Danmark den 29. juni 1991. Fotografiet har en kornet sorthed.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"