Skyet Bjerglandskab Poster

❤ 3 for 2 ❤

Størrelse

Beskrivelse

Sort-hvidt billede af et overskyet bjerglandskab på Gran Canaria, De Kanariske Øer. En inspirerende landskabsplakat med mørke og lyse bjergtoppe, der rejser sig kraftfuldt mod den overskyede himmel. Denne sort/hvide bjergplakat er perfekt til dem, der ønsker et trendy og stilfuldt indslag på deres væg. Du er velkommen til at kombinere plakaten med andre for at skabe en unik naturinspireret billedvæg.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"