Brøl Poster

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Tilføj lidt kraft og majestæt til dit rum med denne fantastiske brølende plakat. Dette print repræsenterer en kraftfuld løve i al sin herlighed og er perfekt til alle, der ønsker at give deres indre en lille dyremagnetisme. De høje skove danner den perfekte kulisse for denne junglekonge, hvilket gør den til det perfekte valg for alle naturelskere. SortHvidt nærbillede af en vred, men elegant hanløve, som brøler med en skov i baggrunden. Et sejt og imponerende foto.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Liggende

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"