Fløde Og Kanel Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Stilfuld køkkenplakat med to kopper varm chokolade med fløde og kanel. Den hvide fløde og de brune kanelstænger skiller sig ud mod den sorte baggrund på denne fotoplakat. Den vil passe perfekt på din køkkenvæg, så du dagligt kan nyde og næsten mærke smagen af en god kop varm chokolade. Du er velkommen til at kombinere denne plakat med andre fra vores kategori af køkkenplakater for at skabe en unik tavlevæg.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"