Discokugler Poster

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Sort og hvid plakat i lav vinkel af en gruppe discokugler på en natklub. Fede refleksioner af lyskilden og fede mønstre fra discokuglerne. Skab disco-magi på dine vægge med denne sorte og hvide plakat. Denne plakat fanger den sjove og festlige atmosfære i en natklub og er perfekt til at give dit hjem et strejf af glitter og glamour. Uanset om du planlægger en fest eller bare vil give din indretning lidt ekstra glitter, vil denne plakat med garanti få alle i humør. Så træd ind i lyset og dans hele natten!

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Liggende

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"