Tendenser

 

Italien til hjemmet


I dette blogindlæg tager vi dig med på en rejse til det gamle Italien, der byder på skønhed og romantik og en kulturarv, der er så rig, at der ikke findes nogen historisk pendant. Lad dig inspirere af vores Italien-plakater, der aldrig går af mode.


Vores vægmalerier indfanger den italienske atmosfære og spænder fra motiver med Colosseum i Rom til strande i Toscana. Billedvæggen nedenfor er et eksempel på, hvordan du kan dekorere din væg tematisk, og hvordan du kan skabe en smuk og tiltalende enhed, der stadig er spændende, ved at blande forskellige størrelser og motiver. Lad fantasien få frit løb, og kombiner vores plakater og billeder efter tema - uanset om du ønsker at bringe Italien hjem, foretrækker et skovtema eller er til plakater med ordsprog.

 

inspiration-italien_3.jpg

Lad dig inspirere af smagsnuancer og arkitektur, der aldrig går af mode.

 

Det er svært at rive sig løs fra synet af Italiens smukke bygninger, som næsten kan beskrives som mirakler. De er smagfulde og storslåede på samme tid - ligesom de italienske delikatesser, der præger madkulturen rundt om i verden. I denne samling giver vi dig en smagsprøve på, hvad Italien har at byde på, med smukke fotografier af ingredienser og retter, der aktiverer smagsløgene og inspirerer til kulinariske fornemmelser. Vi kombinerer sort/hvide illustrationer og billeder med blomstrende røde toner, der giver en følelse af romantik og velvære.

 

Den typiske arkitektur med de hvælvede tage er lige så fascinerende som det er tilfredsstillende at se på. Vi kombinerer uskylden fra en friskplukket frugt med den mægtige romerske kuppel, hvilket skaber en symbiose i designet af vores billedvæg.

 

 

 

 

Det-Gamla-Italien-4.jpg