Trends

Trendy indretning med plakater


Dekorationstrenden for 2022 er at hænge på væggene! Plakater er så trendy som aldrig før. Og det er trods alt den nemmeste og måske endda billigste måde at indrette og ommøblere på. Udsmyk dine vægge med billeder, fotografier eller malerier.

Forskellige vægdekorationer er på mode i øjeblikket i hjemmet eller på kontoret. Især plakater er en billig løsning og kan bruges med eller uden rammer til at skabe indretningsdetaljer af høj kvalitet. Med en eller flere plakater fra Posterton kan du give dit hjem et nyt præg uden at skulle bruge mange penge.

 

 

 

Citroner-Miljöbild.jpg


Hvilke motiver er på mode?


I øjeblikket er mange mennesker til plakater og billeder, der viser naturen og blomster. Der er flere grunde til denne tendens. For det første er naturen visuelt tiltalende. Lyse farver, smukke mønstre og beroligende scener kan findes i kunstværker med naturmotiver. For det andet kan naturen bruges til at give et rum et strejf af farve eller liv. En kedelig hvid væg kan f.eks. forvandles med en levende blomsterplakat. Endelig ser mange mennesker naturen som en kilde til fred og afslapning. I en hektisk verden fuld af stress og forpligtelser kan det at se på billeder af blomster og landskaber bidrage til at skabe ro. Så hvis du leder efter kunstværker, der både er trendy og afslappende, skal du vælge plakater og prints, der viser naturen.


Hvis du ønsker at pifte dit soveværelse eller kollegieværelse op med ny vægdekoration, spekulerer du måske på, hvad der er på mode lige nu. Når det kommer til plakater og malerier, er abstrakt kunst og stjernetegn meget populære. Abstrakt kunst er meget trendy i øjeblikket, fordi den kan fortolkes på forskellige måder, hvilket gør den unik for hver enkelt beskuer. Det tilføjer også et strejf af raffinement til ethvert rum. Stjernetegn er meget populære lige nu, fordi de er en fantastisk måde at personliggøre din indretning på. Uanset om du hænger en plakat med dit eget stjernetegn op eller vælger en eklektisk blanding, kan du ikke gå galt i byen med denne trend. 

 

Uanset om du ønsker at pifte dit hjem eller kontor op, eller om du bare er nysgerrig efter de nyeste trends, er alle disse plakater bestemt værd at tjekke ud.

Det er også værd at tænke på et koncept for rammer. Du kan f.eks. vælge en plakatvæg med rammer i samme farve og forskellige motiver eller med rammer i forskellige farver og lignende motiver.

Botanical Bedroom Gallery Wall.jpg

Plakater er en fantastisk måde at pifte ethvert rum op på. Men hvad gør et billede til det perfekte blikfang? Her er et par tips og tricks:

1. Vælg et levende farveskema - det får det smukke design til at stå frem på en distraherende baggrund.
2. brug interessante skrifttyper og iøjnefaldende ord på plakater 
3. Hold layoutet enkelt - for meget rod vil kun distrahere fra de flotte designs;
4. Brug vores rammer af høj kvalitet, så dit vægmaleri stadig vil være et smukt blikfang i mange år fremover.

Hvis du følger disse tips, vil din plakatdekoration være et blikfang, som du ikke kan ignorere!