Kaktusser Og Arkitektur Plakat

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Lavt højlysbillede af en moderne hvid villa i Puerto del Carmen, Lanzarote, med tre kaktusser, der stikker op på indersiden af væggene. Vidste du, at der på Lanzarote findes en park med over 10.000 forskellige kaktusser? Denne smukke arkitektoniske plakat med elementer af kaktusser passer perfekt i stuen som i hallen. Vidste du forresten, at der på Lanzarote findes en kaktuspark, som er et populært turistmål, med over ti tusind forskellige kaktusser?

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"