Love På Stranden Poster

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Denne plakat vil tilføje et strejf af romantik til ethvert rum. De smukke hvide bogstaver på en sandstrandbaggrund er den perfekte måde at vise din kærlighed til en speciel person. Uanset om du indretter dit soveværelse, stue eller endda kontoret, vil denne plakat med garanti give et strejf af afslapning og kærlighed til rummet. Bogstaver på en strand, der danner ordet "Love". De bløde og behagelige toner skaber et fredfyldt indtryk.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Liggende

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"