Mellem Gult Og Lilla Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Vi præsenterer plakaten "Mellem gul og lilla"! Dette smukke værk er perfekt til at tilføje et strejf af farve og liv til ethvert rum. Med en ung kvinde i en lys kjole stående mellem to blomstermarker, vil denne plakat med garanti lyse ethvert rum op. Uanset om du ønsker at tilføje et stænk af farve til dit hjem eller kontor, eller blot ønsker at sprøjte lidt liv ind i din indretning, er denne plakat den perfekte løsning. En ung kvinde i en lys kjole står mellem to marker med blomster i hænderne.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Liggende

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"