Daggry Poster

❤ 3 for 2 ❤

Størrelse

Beskrivelse

Denne daggry plakat er den perfekte måde at starte dagen på! Det smukke akvarelmaleri af en gruppe flerfarvede svampe i lyset af en solopgang vil med garanti oplyse ethvert rum. Teksten "Good morning sunshine" giver et strejf af charme og finurlighed. Skøn, farvestrålende plakat med svampe i forskellige farver, badet i lyset fra en solopgang. Vandfarver i flere farver med teksten "Good morning sunshine" i hvidt.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"