Vintageblomster Poster

Størrelse

Beskrivelse

Denne livlige og smukke plakat er den perfekte tilføjelse til ethvert hjem eller kontor! Illustrationen med vintage blomster er fuld af liv og energi, og de lyse farver vil med garanti give et strejf af glæde til ethvert rum. Plakatens botaniske fornemmelse gør den til et godt valg for naturelskere, og vintagestilen vil appellere til dem, der sætter pris på klassisk design. Uanset om du vil lyse op i din egen indretning eller leder efter en unik gave, vil denne plakat glæde dig! Illustration af blomster i tonerne lyserødt og gult. En flot plakat i vintagestil med et botanisk præg.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"