Udsigt Over Themsen Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Denne fantastiske plakat viser et fugleperspektiv af Themsen i London, England. Floden er flankeret af ikoniske vartegn som Big Ben og London Eye, hvilket gør dette til en ideel måde at vise din kærlighed til alt britisk! Derudover er de afdæmpede farver perfekte til at skabe et smart og sofistikeret look i ethvert rum. Så uanset om du er en London-elsker eller bare leder efter en ny plakat at tilføje til din samling, så sørg for at medbringe denne plakat Udsigt over Themsen i London.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"