Composition With Large Blue Plane, Red, Black, Yellow, And Gray By Piet Mondrian Poster

Størrelse

Beskrivelse

Composition With Large Blue Plane, Red, Black, Yellow, And Grey er malet af den hollandske kunstner Piet Mondrian i 1921 og findes i kategorien Illustrationer og abstrakt. Mondrian var en pioner inden for abstrakt kunst. Hans kunst skildrede ofte geometriske former og grundfarver, rød, blå og gul sammen med sort og hvid. Denne abstrakte plakat med sine smukke geometriske former samt dens dristige farvekombinationer er let at kombinere med andre kunst og grafiske motiver i samme nuancer for at skabe en dejlig følelse i dit hjem. Billedet er på hvid baggrund og har sort tekst nederst på billedet.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"