Oleanders By Vincent Van Gogh Poster

❤ 3 for 2 ❤

Størrelse

Beskrivelse

Oleanders er malet af den hollandske kunstner Vincent Van Gogh i 1888 og findes i kategorien Illustrationer og abstrakt. Van Gogh var illustrator, maler og grafiker. Hans kunst skildrede ofte landskaber, stilleben, portrætter og selvportrætter. Han udtrykte sig med udtryksfulde penselstrøg og regnes for ekspressionismens og moderne kunsts fremmeste forløber. "Oleanders" repræsenterer en buket af smukke oleandere i en vase. Der er også bøger på bordet og den smukke farvekombination i grøn, gul og pink skaber en behagelig og rolig følelse i dit hjem. Billedet er mod en lys beige baggrund og har tekst under motivet.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"