The Starry Night By Vincent Van Gogh Poster

❤ 3 for 2 ❤

Størrelse

Beskrivelse

The Starry Night er malet af den hollandske kunstner Vincent Van Gogh i 1889 og findes i kategorien Illustrationer og abstrakt. Van Gogh var illustrator, maler og grafiker. Hans kunst afbildede ofte landskaber, stilleben, portrætter og selvportrætter. Han udtrykte sig med udtryksfulde penselstrøg og regnes for ekspressionismens og moderne kunsts fremmeste forløber. The Starry Night , også kendt som "Stjernenat i Saint Rémy", skildrer en nat i det sydfranske landskab med stjerner og en hvirvlende nattehimmel. Dette værk betragtes som et af hans mest berømte værker. Denne plakat med sine fejende former og sine smukke farvekombinationer i blå, grøn og gul og er nem at kombinere med andre kunst og grafiske motiver i samme nuancer for at skabe en skøn følelse i dit hjem. Billedet er mod en lys beige baggrund og har tekst over og under motivet.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"