Morgentåge Plakat

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Sort/hvid fotografi af en frostklar vintermorgen på Loisach-floden. På denne sort-hvide fotografiske plakat er kontrasterne mellem sort og hvidt virkelig synlige. De lyse fine refleksioner af træerne i vandet og tågen omkring træerne i billedet skaber en mystisk og magisk følelse. Loisach er en stor flod, der løber gennem Østrig og Bayern i Tyskland. Dens naturlige landskabsmæssige omgivelser skaber en unik mulighed for at tage sådanne perfekte fotografier, så du kan nyde dem derhjemme.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Liggende

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"