På Marken Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Med et nærbillede af hvede på en mark vil denne plakat med garanti give dine gæster et beroligende og harmonisk indtryk. De afdæmpede farver er perfekte til ethvert rum, og det enkle design gør det til et godt samtaleemne. Uanset om du vil tilføje et strejf af natur til din indretning eller bare vil have et unikt og iøjnefaldende stykke, er denne plakat perfekt til dig. Nærbillede af hvede på en mark. Plakaten har bløde nuancer, der skaber et harmonisk indtryk.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"