Port Willunga Poster

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Denne drømmende naturplakat fra Port Willunga i Australien er perfekt til at tilføje et strejf af glamour og rejse til dit hjem. De utrolige farver i pink og turkise toner er simpelthen imponerende, og solopgangen gør denne plakat helt speciel. Uanset om du drømmer om fjerne steder eller bare vil have et smukt kunstværk på væggen, er denne plakat perfekt til dig. En fængslende naturplakat i Port Willunga i Australien. Solopgangen og de utrolige farver i lyserøde og turkise farvenuancer giver plakaten en rigtig drømmende følelse.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"