Udsigt Over Fujibjerget Poster

Størrelse

Beskrivelse

Denne plakat er perfekt til alle, der elsker kirsebærblomster og en betagende udsigt. Med en smuk samling af lyserøde kirsebærblomster i fuldt flor, med Fuji-bjerget, der knejser majestætisk i baggrunden, vil denne plakat med garanti tilføje et strejf af skønhed og sindsro til ethvert rum. De bløde pastelfarver skaber en blid og beroligende atmosfære, hvilket gør den til den perfekte tilføjelse til ethvert hjem eller kontor. Uanset om du vil tilføje et stænk af farve til dine vægge eller blot ønsker at flygte til et fredeligt sted, er denne plakat det perfekte valg Smukt blomstrende kirsebærblomster med Fujibjerget, der kan skimtes i baggrunden. Plakaten er holdt i bløde lyserøde, lysegrønne og blå nuancer.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"