Under Overfladen Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Dyk ned i et hav af fred og ro med denne plakat. Med et æterisk fotografi af en ung kvinde, der svømmer mod lyset, vil dette print helt sikkert tilføje et strejf af ro til ethvert rum. Denne plakat er perfekt til fans af vandkunst og er en fantastisk måde at tilføje lidt dybde (og skønhed) til din indretning. Et fotografi i blå nuancer, der forestiller en ung kvinde, der dykker og svømmer mod lyset.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Liggende

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"