Stolt Poster

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Tilføj et strejf af stolthed til din indretning med denne plakat! Med et smukt nærbillede af en påfugl vil denne plakat med garanti give lidt farve og karakter til ethvert rum. Uanset om du leder efter en dyreplakat, der er elegant og unik, eller hvis du blot vil vise din kærlighed til naturen, er dette det perfekte valg. Nærbillede af en smuk og stolt påfugl. Dyreplakaten er holdt i skønne toner af blå og turkis.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Liggende

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"