How to

 

Planlæg din billedvæg.


En billedvæg er både udtryksfuld og dekorativ og kan give liv til et helt rum. Så tag dig lidt ekstra tid til at planlægge det, så det ender præcis, som du har forestillet dig det!

 

For at skabe den mest gennemtænkte og tiltalende billedvæg er det vigtigt at planlægge, før du begynder at bore, hamre eller lime. Et tip er først at lægge billederne ud på gulvet i den opstilling, du har i tankerne, foran den væg, de skal hænge på. Det vil give dig en bedre idé om, hvorvidt væggen har nok plads til billedvæggen, og hvilken indretning der vil se bedst ud der.

 


Ofte er et eller to billeder nok til at fylde den tomme plads på væggen i spisestuen eller over kommoden i gangen, men nogle gange har man brug for det helt rigtige. Det blikfang, der sætter tonen for indretningen og får rummet til at virke gennemtænkt og indbydende - så er en billedvæg lige det, du har brug for.


For at slutresultatet kan blive som du ønsker, kan det være klogt at planlægge og finde ud af, hvordan dine plakater skal hænge, og hvilket layout og hvilke plakatstørrelser du ønsker, at billedvæggen skal have. Uanset om du vil hænge dem over sofaen, sengen eller på en helt tom væg, er det fornuftigt at måle væggen først og se, hvor meget plads du har til rådighed. Derefter kan du lægge billederne ud foran dig og placere dem i de kombinationer og formationer, der passer til din smag. Brug et stort stykke papir eller et gammelt ark og tegn det ønskede layout for plakaten, så du nemt kan hænge den op på væggen og vide præcis, hvor du skal sætte sømmene. Hvis du har en projektor derhjemme, kan du sætte layoutet op på væggen for at gøre det endnu nemmere.


Så kan du hænge din smukke nye billedvæg op!

Med en billedvæg kan du dekorere en væg på en enkel og billig måde og gøre dit hjem endnu mere hyggeligt og personligt.

Tranquility.jpg