Rammer

Et smukt billede eller plakat kommer først til sin ret, når det er indrammet. Her finder du vores store sortiment af rammer til plakater, fotos, malerier og billeder. Find de rigtige mål og udseende ved at bruge vores smarte filtre. Vælg mellem tykke og tynde stel i smukke materialer som metal eller træ. Alle vores stel har beslag, der gør det muligt at hænge dem både lodret og vandret.

Beskrivelse

Et smukt billede eller plakat kommer først til sin ret, når det er indrammet. Her finder du vores store sortiment af rammer til plakater, fotos, malerier og billeder. Find de rigtige mål og udseende ved at bruge vores smarte filtre. Vælg mellem tykke og tynde stel i smukke materialer som metal eller træ. Alle vores stel har beslag, der gør det muligt at hænge dem både lodret og vandret.

Køb rammer og billedrammer online

 

Uanset om du vil indramme et gammelt yndlingsfoto eller en nyindkøbt plakat, er det vigtigt, at du køber en ramme af god kvalitet, der fremhæver billedets skønhed. Hos Posterton er vi professionelle inden for rammer og ophængning, og kan af erfaring sige, at alle billeder og plakater ser bedre ud med en ramme omkring.

 

I vores brede udvalg af fotorammer, billedrammer og billedrammer kan du med garanti finde en passende ramme til dit foto, billede eller plakat. Vores stel fås i de fleste størrelser og kan fås i en række flotte materialer og designs.

 

Hvilken størrelse skal jeg vælge til mit ramme?

 

Når det kommer til køb af rammer, er det vigtigt, at du vælger et stel med de rigtige mål. Vi har billed- og fotorammer i en lang række forskellige størrelser og dimensioner – alt sammen for at give de bedste forudsætninger for at forstærke oplevelsen af ​​dit billede, billede eller plakat.

 

At vælge en ramme, der er for stor til dit billede, vil se skør ud, forudsat at du ikke har til hensigt at bruge en passepartout. I sådanne tilfælde har du lidt mere frihed, når det kommer til størrelsen på stellet.

 

Køber du en ramme der er for lille, skal du klippe billedet til for at få det til at passe, og det er ikke noget vi anbefaler.

 

Det allerbedste er at vælge en ramme, der passer perfekt til din plakat, maleri eller billede. Plakater er ofte trykt i standardmål, såsom 30 x 40 cm eller 50 x 70 cm. Bestiller du en plakat hos Posterton, kan du være sikker på at finde en ramme i den rigtige størrelse hos os. Hvis det er en gammel plakat eller et fotografi, du skal indramme, skal du blot måle billedet med et målebånd eller en lineal. Vores stel fås i størrelser fra 13 x 18 cm op til 70 x 100 cm. Vil du indramme en flot tegning, som dit barn har lavet i børnehaven, har vi også rammer i A4-format.

 

Inden du bestiller en ramme, skal du også tage stilling til, hvor bred din rammeliste skal være. Nogle kan lide tykke lister, der fremhæver billedet. Andre foretrækker en tynd og diskret rammestrimmel, der ikke stjæler for meget fokus fra selve motivet.

 

Fotorammer i forskellige farver og materialer

 

Vi tilbyder et bredt udvalg af stel for enhver smag og stilideal. Her finder du alt fra klassiske metalrammer, til sorte og hvide trærammer og klassiske egetræsrammer. Vores metal billed- og fotorammer fås i farverne guld, sølv, kobber og sort metallic.

 

Trærammer

Klassiske trærammer er lige så dekorative, som de er tidløse. Uanset om du vil indramme et foto eller en plakat, vil en træramme få det bedste frem i hvert billede. Vores trærammer er ideelle til alle former for boligindretning og passer særligt godt på hvide vægge i rum med meget lys.

 

Vi har også trærammer i sort og hvid udgave. En sort træramme er perfekt, når du vil fokusere på det, du har valgt at hænge på væggen. Er det et lyst motiv, bliver det en flot og iøjnefaldende kontrast med en sort ramme. Handler det om et mørkere motiv, bliver den sorte træramme mere som et diskret og stilrent supplement.

 

Hvide trærammer passer særligt godt til farverige billeder og malerier hængt op mod en mørkere væg, trævæg eller tapet. Har du hvide vægge derhjemme, kan konturerne af en hvid træramme nemt forsvinde i alt lyset. Men hvis det er gjort rigtigt, kan det være et flot strejf af stil i dit interiør.

 

Metalrammer

Postertons metalrammer er lige så smukke, som de er holdbare. Vælg mellem forskellige størrelser rammer og forskellige farver. Vores metalstel er lavet af aluminium.

 

Guldrammer er perfekte, når du vil sætte et eksklusivt præg på dit hjem, og fungerer lige så godt med et mørkt som et lyst interiør. En guldramme er især populær til personlige billeder såsom bryllupsbilleder, billeder af børn og børnebørn, men er lige så velegnet til fotokunst, såvel som til klassiske malerier af mestre som Rembrandt, Leonardo da Vinci og Monet.

For dig, der ønsker en lidt mere afdæmpet stil, er vores sølvstel et sikkert valg. Hos Posterton køber du stel i nysølv, som er en legering af kobber, zink og nikkel og har en flot blank overflade. Sølv er et såkaldt koldt metal, der giver en sofistikeret ramme til din kunst.

 

Rammer af kobber og messing er perfekte til hjem med mørkere interiør med teak- og mahognimøbler. Kobber har en rødlig nuance, der reflekterer lyset på en varm og elegant måde. Vores kobberrammer er perfekte til at indramme gamle søkort, fotos, smukke træsnit og andre ting, der emmer af tradition, uddannelse og sofistikeret smag.

 

Endelig har vi også fotorammer i sort metal. Disse er til dem, der ønsker en mere skinnende finish end en sort træramme. En sort metalramme er en fremragende all-round ramme, der fungerer lige så godt til fotos som til kunsttryk og grafiske print.

 

Vælg en billedramme, der passer til motivet

Nogle hævder, at indramning af billeder er en komplet videnskab, men efter vores mening er det svært at fejle. I hvert fald med vores stilfulde og prisvenlige stel. Går du bare med maven, vil det i de fleste tilfælde være rigtigt, og går det helt amok, har du 14 dages fortrydelsesret.

 

Der er mange måder at tænke på, når man skal vælge stel. Nogle mennesker kan lide at farve matche rammen med resten af ​​deres indretning. Andre vælger i stedet at se nærmere på selve motivet og tage udgangspunkt i en accentfarve fra maleriet. Du kan gøre præcis, hvad du vil, det meste af tiden bliver det så godt, som det bliver. Det eneste, der kan variere, er selve følelsen, som billedrammen fremhæver.

 

Hvis du virkelig vil understrege billedet, kan du bruge en passepartout. Dette er en papirramme, der er placeret inde i glasset og gør det mere luftigt mellem rammen og billedet, hvilket fører til, at motivet er mere i fokus. En anden fordel ved at bruge passepartout er, at billedet ikke ligger direkte mod glasset, hvilket forhindrer det i at sætte sig fast og beskadige.

 

Forskellen - fotorammer, billedrammer og rammer?

 

Fotorammer og billedrammer har det til fælles, at de altid har en glasplade (normalt plexiglas eller akrylglas), der beskytter billedet. Billedrammer kan derimod bestå af en enkel eller udsmykket træramme omkring et lærred eller panel. Begrebet billedramme bruges dog også om billed- og fotorammer.

 

Hos Posterton kommer alle rammer med akrylglas, der er slagfast og beskytter din kunst, fotos og plakater mod at falme eller udsættes for fugt og pletter. Rammerne er også lavet på en måde, der gør det nemt for dig at åbne og udskifte plader eller fotografier, uden at skulle ty til værktøj som skruetrækkere eller tænger.

 

Rammer der hænges vandret og lodret

 

Malerier kan enten hænges lodret eller vandret. Hvis de hænger skævt, hænger de forkert og så er det bare op til dig at gå derhen og rette dem. For nogle motiver, såsom nogle abstrakte malerier, kan det nogle gange være svært at beslutte sig for, hvilken vej det skal hænges op. I de fleste tilfælde kan en simpel Googling give dig svaret i hvilken retning maleriet skal hænge.

 

Alle vores stel har beslag, der gør det muligt at hænge dem både lodret og vandret. Det betyder, at du kan genbruge dem til alle slags billeder og plakater. Smart hvad?

 

Når det kommer til at hænge kunst, skal du sikre dig, at skruen, sømmet eller hardwaren kan bære vægten af ​​maleriet. Hvilken type montering du skal bruge afhænger af væggens materiale og hvor meget kunstværket vejer.

 

Gipsvægge er den type væg, der kan klare mindst vægt. Til disse typer vægge er det klogest at bruge et udviderstik. Er det en mindre ramme, kan en almindelig skrue være tilstrækkelig. Men husk på, at skruer efterlader grimme huller, så du skal være sikker på, hvor du vil have maleriet til at hænge.

Skal du hænge din indrammede plakat op på en beton- eller trævæg, er en normal billedkrog som regel nok. Dette er en type krog, der er hamret i og kan klare vægte op til 3-4 kilo. Hos Posterton har vi billedkroge til alle typer vægge. Vores vægbeslag til malerier efterlader minimale huller, der normalt kun skal males over med et par lag maling.

 

Rammer til stilfulde billedvægge

 

At skabe smukke billedvægge med fotos, grafik og malerier i forskellige størrelser er en stor indretningstrend lige nu. At eksperimentere med motiver, temaer og ophæng er lige så sjovt, som det er kreativt, og du kan arrangere billederne og deres placering efter din smag. I vores inspirationsblog finder du masser af ideer og tips til, hvordan du kan skabe din egen billedvæg ud fra temaer som årstider, farver og kunststile mv.

 

Til dig, der gerne vil i gang hurtigt med din billedvæg, tilbyder vi pakker til færdige billedvægge, som indeholder både plakater og rammer i matchende farver. Du kan vælge enten at hænge dem efterhånden som de bliver leveret, eller ændre motiverne til noget mere personligt og unikt.

 

Med et færdiglavet sæt rammer i forskellige størrelser har du snart den flotteste billedvæg i din omgangskreds