Hvide rammer

Leder du efter en stilfuld måde at indramme dine plakater på? Vores hvide trærammer er perfekte! De er nemme at åbne på bagsiden, så du kan indsætte din plakat, og de har en smal profil, der ser godt ud på væggen. Hvis du blander hvide rammer med vores rammer i egetræ, får du en elegant effekt på din billedvæg. Så hvorfor vente? Bestil din i dag!

Beskrivelse

Leder du efter en stilfuld måde at indramme dine plakater på? Vores hvide trærammer er perfekte! De er nemme at åbne på bagsiden, så du kan indsætte din plakat, og de har en smal profil, der ser godt ud på væggen. Hvis du blander hvide rammer med vores rammer i egetræ, får du en elegant effekt på din billedvæg. Så hvorfor vente? Bestil din i dag!

 Stilfulde hvide trærammer

Hos Posterton finder du hvide trærammer i forskellige størrelser og ved at kombinere dem, kan du designe din egen billedvæg derhjemme.

 

Med fokus på klassisk svensk design og høj kvalitet har vi udviklet et attraktivt sortiment af trærammer, der vil dekorere væggene i hjemmet med naturlighed og bravur. Vi lever i en tid, hvor lyst og friskt er kendetegnende for de nordiske indretningstrends, og med disse rammer kan du hænge dine billeder op uden at de griber ind i en ellers stilfuld og enkel møblering og farvesammensætning.

 

Kombinér vores flotte trærammer med et billede eller en plakat fra vores øvrige sortiment for at skabe et eget billedmotiv efter ønske og smag. Ved at vælge et lyst motiv bliver den hvide træramme et subtilt supplement, der fremhæver følelsen eller budskabet i billedet på en naturlig måde. Du kan også afrunde en farverig illustration eller billede med en lysere tone for at fokusere på motivet og forbedre dine billedoplevelser.


Hvide trærammer passer godt i de fleste rum, og eftersom de er lette at håndtere, kan du nemt flytte billederne og udskifte motiverne, når du vil. Skab en tilfredsstillende geometri ved at skifte mellem vertikale og horisontale billeder med jævne mellemrum. Flere små plakater kan tilsammen danne et enkelt stort kunstværk. Tunge og robuste møbler i mørkt træ og læder kan også få en indramning, der løfter udseendet og fremhæver deres gode egenskaber i et nyt lys.

 

Noget så simpelt som en hvid træramme omkring et klassisk eller moderne motiv kan skabe liv i rummet og give nye forudsætninger for en stilbevidst helhed - enten med et tydeligt budskab i ord eller et abstrakt billede i uregelmæssige former og nye spændende farvekombinationer.


Vores rammer er fremstillet med fokus på små detaljer, der gør dem lette at hænge op og enkelt at udskifte plakaten, posteren eller billedet. Den høje kvalitet i både træ, overfladebehandling og maling gør, at rammerne holder længe og samtidig indgyder tryghed og selvsikkerhed, når de hænger på væggen.

 

Vi tilbyder hvide trærammer i alle standardmål, så du kan kombinere dem med vores øvrige sortiment af plakater, posters og billeder. Takket være smarte løsninger kan du nemt hænge dem både vertikalt og horisontalt, afhængigt af motivet og din personlige smag.


Her er klassiske, hvide trærammer, som retter sig til dig, der ønsker at forgylde dine vægge på en enkel og smart måde. Vores produkter svarer til alle tænkelige kunders behov og ønsker - alt fra kunstentusiasten til den, der blot vil foretage små ændringer i sin boligindretning. Vores vision er, at du skal kunne dekorere dine vægge uden besvær, og vi ønsker at levere smukke billeder med en hvid træramme, der sætter præg på dit hjem og skaber en vidunderlig følelse i rummet.


Hvis du føler dig usikker på målene eller hvilken træramme, der passer bedst på netop din væg, til dine motiver og farver, er du hjertelig velkommen til at kontakte os på Posterton, så guider og vejleder vi dig i sortimentet. Vi har selvfølgelig alle nødvendige tilbehør, såsom ophæng, spænder og akrylglas.

 

Velkommen med din ordre - vi leverer varerne hurtigt og tilbyder selvfølgelig sikker betaling.