Kobberrammer

Vi præsenterer vores kobberrammer! Disse rammer er smukke og perfekte til din billedvæg. De har en slank profil og er åbne på bagsiden, så du nemt kan indsætte din plakat. Vores rammer af høj kvalitet vil se godt ud i ethvert rum, og de er nemme at samle. Kom i gang med din billedvæg i dag med vores kobberrammer!

Beskrivelse

Vi præsenterer vores kobberrammer! Disse rammer er smukke og perfekte til din billedvæg. De har en slank profil og er åbne på bagsiden, så du nemt kan indsætte din plakat. Vores rammer af høj kvalitet vil se godt ud i ethvert rum, og de er nemme at samle. Kom i gang med din billedvæg i dag med vores kobberrammer!

Bredt udvalg af kobberrammer

Posterton giver dig mulighed for at designe din egen billedvæg med kobberrammer, der sætter præg på dit hjem og giver et unikt design i naturlige farver.

 

Supplér dine plakater og posters med vores kobberrammer af høj kvalitet, så du skaber et helt specielt udtryk i dine billeder. Fremhæv motiver inspireret af naturen ved at vælge en naturlig farve som indramning. De smelter pænt ind i de fleste indretninger og giver et stilfuldt indtryk i dit hjem.

 

Kobber er stærkt knyttet til Nordens kulturhistorie, da dets udvinding har været en vigtig del af vores udvikling – både med sine gode, funktionelle egenskaber i forskellige produktioner samt brug som dekoration i flere århundreder.

 

Posterton har taget kobbers attraktive udseende som dekoration til efterretning og tilbyder derfor et bredt udvalg af kobberrammer, så du kan dekorere dine vægge med smukke motiver i forskellige konstellationer og former. Her finder du forskellige mål og størrelser, som du kan kombinere alt efter ønske, og de kan hænge både vertikalt og horisontalt. 


Disse kobberrammer er inspireret af vores nordiske landskaber med skove, bjerge og agerjord og er designet og tilpasset nordiske hjem i klassisk stil. De er fantastisk smukke som en kontrast til en ellers modernistisk indretning og formidler både ro og harmoni. Hvis du har plakater og posters med meget grønt i billedet, kan du på den bedste måde indramme disse naturmotiver med en kobberramme for at opnå et ensartet og tydeligt helhedsindtryk i billedet.

 

Det kan for eksempel handle om et naturfotografi med vidtrækkende horisonter og en eksplosion af forskellige farvenuancer, der reflekteres af et naturligt sollys fra en tidlig forårsmorgen. At afgrænse et sådant fotografi med en kobberramme giver motivet mulighed for at tale for sig selv og skaber netop den harmoni, der ellers kun opleves i naturen. 


Posterton bidrager med indretningskunst i form af vægdekorationer, og vores sortiment er udviklet til, at alle skal kunne finde noget, der falder i deres personlige smag. Brug dine kreative sider, og lad dig inspirere, når du klikker rundt mellem de forskellige posters og billeder på Postertons hjemmeside.

 

Her er der flere varianter af billeder, der kan indrammes, samles i en enhed og hænges op efter dine egne ønsker for at bidrage med noget ekstra til din indretning.

 

Vi stræber efter at nå forskellige personligheder med forskellige interesser og baggrunde, og du kan for eksempel glæde dig over et berømt citat eller ordsprog eller dekorere med smukke farver eller sort-hvide illustrationer. Ligesom kobber har vi vores rødder i naturen, og på trods af vores forskelle kan vi mødes i en fælles historie, der har båret præg af overlevelse og udvikling. Formidl båndene mellem os med et naturskønt billede og en stilfuld ramme