Rammer 70x100 cm

Leder du efter en stor ramme til at fremvise dit yndlingsfoto eller -maleri? Se ikke længere end til vores 70x100 cm rammer! Vi har en række forskellige farver og materialer at vælge imellem, så du er sikker på at finde den perfekte 70x100 cm ramme til dine behov. Med vores passepartout-funktion kan du desuden virkelig få dit motiv til at skille sig ud!

Beskrivelse

Leder du efter en stor ramme til at fremvise dit yndlingsfoto eller -maleri? Se ikke længere end til vores 70x100 cm rammer! Vi har en række forskellige farver og materialer at vælge imellem, så du er sikker på at finde den perfekte 70x100 cm ramme til dine behov. Med vores passepartout-funktion kan du desuden virkelig få dit motiv til at skille sig ud!

Ramme 70x100

 

Billedrammer eller fotorammer er en af de ting til boligindretning, som vi ikke tænker så meget over - indtil vi har brug for en. Og så har vi en tendens til at få en masse spørgsmål. Hvilken størrelse skal jeg bruge? Hvilken farve passer til min indretning? Hvordan skal jeg hænge den op? En ramme beskytter billedet, men en flot ramme giver også en masse værdi til din indretning. Ud over sin beskyttende funktion giver rammen dig mange valgmuligheder med hensyn til, hvor du kan placere dit motiv. 

 

Og når vi nu taler om billeder, er en ramme på 70x100 den helt rigtige størrelse til de store familiefotos eller det elskede landskabsbillede. Uanset om du hænger den på væggen eller placerer den på et sidebord, giver denne størrelse ramme et rigtig godt indtryk. Så når du leder efter den perfekte finish til dit hjem, må du ikke glemme styrken ved en god ramme.  

70x100 ramme

 

Et stort maleri i vores rammer på 70x100 cm vil være meget effektivt, hvis det hænger alene på væggen, men det kan være lige så stilfuldt, hvis det kombineres med flere mindre rammer. Vælg matchende motiver, og giv dem et samlet udtryk ved at tilføje stilfulde rammer. Enten i egetræ eller f.eks. i sort eller hvid. Husk, at vores malerier nemt kan hænges op i landskabs- eller portrætformat, afhængigt af motivet. Disse 70x100 rammer er kraftige i størrelsen, og mange vælger derfor at dekorere dem stående på gulvet eller lænet op ad væggen. Et tip til dem, der kan lide at ændre tingene ofte!

Forskellige materialer og farver i størrelsen 70x100

 

At sige, at vi har rammer til alle rum og stilarter, er ikke nogen overdrivelse. Her har vi samlet træ- og metalrammer i forskellige modeller, så du nemt kan finde den ramme, der passer til din personlige stil.Vores 70x100 rammer fås i flere farver: sort, hvid, guld, sølv og naturlige overflader af træ og egetræ. Foretrækker du det klassiske look af en guldramme 70x100, der giver et eksklusivt og luksuriøst indtryk? Eller tror du, at en træramme 70x100 cm er det rigtige valg for at give dit hjem en mere varm og naturlig følelse? Uanset hvad du vælger, fungerer begge perfekt til farverige og sort-hvide billeder og er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. En stor ramme i almindelighed og en ramme på 70x100 i særdeleshed vil med garanti skabe en effektfuld følelse på alle dine vægge. 

 

 

Store og stabile rammer

Vores store 70x100 rammer er ikke kun attraktive og smukke at se på. De er også robuste og fremstillet af træ eller metal af høj kvalitet, så de er holdbare over tid. De leveres med en ophængningsanordning til både lodret og vandret ophængning på væggen. Det gør dem til en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. Rammerne i denne kategori er velegnede til billeder på op til 70x100 cm eller 100x70 cm og har et billedformat på 7:10.

 

Billige rammer 70x100

Stort behøver ikke at være ensbetydende med dyrt. Vi mener, at alle skal have mulighed for at nyde godt af kvalitetsindramning. Derfor har vi sørget for at holde vores priser overkommelige uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det gælder for alle vores forskellige rammer. Vi har leveret prisbillige rammer i hele Europa i årevis og har fået gode anmeldelser. Både for vores kvalitet, men også for vores pris.  

Nem samling af din billedramme 70x100

 

At købe 70x100 rammer fra Posterton skal ikke kun være overkommeligt - det skal også være nemt at samle. Vores rammer er perfekte til større værker og har clips på bagsiden, så de kan monteres hurtigt og nemt. Desuden har de monteringskroge, så du kan hænge dem i enten stående eller liggende position på væggen. Og for at sikre, at dine billeder ser fantastiske ud, har vi inkluderet ekstra tykt, brudsikkert plexiglas, der er krystalklart. Du skal blot sørge for at fjerne den beskyttende plastik, inden du hænger rammen op på væggen.

 

Match dine rammer til din indretningsstil

 

Indretningsstile ændrer sig konstant og udvikler sig. Nogle indretningsarkitekter foretrækker at bruge bestemte typer materialer til deres rammer, fordi de afspejler det overordnede tema for den specifikke stil. Nedenfor har vi matchet forskellige rammer med forskellige indretningsstile, og hvordan du kan tænke, når du vælger.

 

Skandinavisk - stilfulde hvide og sorte rammer 70x100

 

Den skandinaviske indretningsstil er let og uhøjtidelig og ses ofte i hvide eller sorte rammer. Disse valg er lette nok til ikke at overvælde dit rum, men tilføjer også et elegant touch uden at tiltrække for meget opmærksomhed til sig selv.

 

Fashion & Glamour - luksus sølv- og guldramme 70x100

 

Hvis du forsøger at skabe en luksuriøs og moderne stemning i dit hjem, er det vigtigt ikke kun at vælge møblerne, men også hvordan du viser dem frem. Når du skal vælge rammer, er sølv- eller guldrammer f.eks. et godt valg, da de passer til mange forskellige stilarter i indretningen af rummet. Især hvis der er dekorative elementer som f.eks. en drikkevogn med metaldetaljer.

Bohemian - naturtrærammer 70x100

 

Hvis du er på udkig efter noget med en organisk følelse, kan trærammer være perfekte. En bohemeagtig indretning kan være med til at fremhæve den mere naturlige side af din indretning. Mørkere træsorter som f.eks. eg giver helt andre resultater end lysere træsorter, så det er værd at prøve begge muligheder, før du beslutter dig for en bestemt træsort, du ønsker at bruge. Et foto af et gammelt skilt kan f.eks. få ekstra karakter og bohemeagtig stemning med en mørkere træramme omkring det.