Rammer 30x40 cm

Leder du efter at pifte dine vægge op med noget trendy ny kunst? Kig ikke længere end til vores udvalg af rammer i størrelsen 30x40 cm! Uanset om du er på udkig efter en træramme, en metalramme eller noget i en lys sjov farve, har vi lige det, du har brug for til at vise dine seneste fund frem. Skab en stilfuld billedvæg ved at blande og matche forskellige størrelser og stilarter af vores rammer - mulighederne er uendelige!

Beskrivelse

Leder du efter at pifte dine vægge op med noget trendy ny kunst? Kig ikke længere end til vores udvalg af rammer i størrelsen 30x40 cm! Uanset om du er på udkig efter en træramme, en metalramme eller noget i en lys sjov farve, har vi lige det, du har brug for til at vise dine seneste fund frem. Skab en stilfuld billedvæg ved at blande og matche forskellige størrelser og stilarter af vores rammer - mulighederne er uendelige!

Billedrammer 30x40

Billedrammen på 30x40 cm er en af vores mest populære rammer. Du skal blot vælge den farve og det materiale, som du mener, vil fremhæve din plakat eller dit maleri bedst. 30x40 er en populær rammestørrelse, en størrelse, der hverken føles lille eller stor, en perfekt mellemstørrelse i en nøddeskal!

Alle vores rammer er designet til at passe til vores plakater med de samme dimensioner. Men du kan naturligvis også have dine egne billeder og motiver i rammen. Det er derfor en perfekt størrelse billedramme, som fungerer godt, uanset hvordan du bor, og uanset hvilket rum du ønsker at have rammen hængende i. 

Du kan nemt skabe variation på din væg derhjemme med flere rammer i forskellige størrelser, hvor en billedramme på 30x40 cm er perfekt. Hvis du skal hænge flere malerier op i en gruppe, er det en god idé at bruge passepartout. Du kan så skabe et helt andet fokus, afhængigt af passepartoutets udformning. 

 

Sorte rammer, guldrammer eller trærammer i 30x40

Hos Posterton tilbyder vi rammer af høj kvalitet i en række forskellige træsorter og farver. Egetræsrammer er naturligvis en populær klassiker, der altid fungerer til forskellige motiver. Ligeledes er sorte og hvide rammer stilfulde og kan kombineres for at skabe en mere unik følelse. Vi har også sølvrammer, kobberfarvede rammer og guldrammer til en mere glamourøs stil.

 

Forskellige stilarter, lad din kreativitet flyde

Lad dig inspirere af vores udvalg af rammer, og vælg de plakater og billeder, der passer til dem, som du vil indramme! En ramme på 30x40 kan hænges på væggen både vandret og lodret. Et tip er at bruge en billedkrog. På den måde behøver du ikke at sømme og beskadige væggen. Nedenfor finder du alle vores farver og materialer til billedramme 30x40:

 

Egetræsramme 30x40

Guldramme 30x40

Kobberramme 30x40

Sølvramme 30x40

Sort metalramme 30x40

Sort træramme 30x40

Hvid træramme 30x40

Kvalitetsrammer - 30x40 rammer

Alle vores rammer er fremstillet i den højeste kvalitet. Hver ramme leveres med et akrylglas, der er beskyttet på begge sider med en beskyttelsesfilm, som skal fjernes før brug. Vi leverer to metalophæng på bagsiden af rammen, som gør det muligt at placere den enten lodret eller vandret.

 

Køb billige 30x40 rammer online hos Posterton!

Det behøver ikke at være dyrt at opdatere dit hjem! Med en ny ramme og nye designs på dine vægge kan du nemt ændre udseendet af dit hjem alt efter årstid og humør. Der er mange fordele ved at købe rammer online. En af dem er prisen. Med vores rammer kan du nemt opnå et nyt, friskt look uden at skulle bruge mange penge på det. Vores rammer er af høj kvalitet og til rimelige priser, så du kan handle med tillid og lethed. Og det bedste af det hele er, at når du har fundet din yndlingsramme, kan du nemt skifte designet ud for at få et helt nyt look. Det betyder, at du nemt kan ændre stilen i dit hjem, uden at det koster en formue. 

 

Billedrammer og fotorammer 30x40 - Det perfekte valg

Vidste du, at 30x40 cm er en af de mest almindelige rammestørrelser til vægge i hjemmet? Det er også den perfekte størrelse til at dekorere med smukke plakater på en billedvæg. Eller i kombination med store rammer eller billeder af dine børn og kæledyr. Da det er en af de mest almindelige størrelser af plakater, er det ikke noget problem at finde lige netop dit yndlingsmotiv, så du kan give dit værelse den perfekte stemning, du ønsker.

 

Da billedrammen 30x40 er rektangulær og har et 3:4-billedformat, er den perfekt til brug i både stående og liggende format. 

 

Måske har du et billede, du har taget med din telefon? Billeder, du tager med din telefon, er normalt i 4:3-format, så vores ramme på 40x30 er perfekt til disse billeder. På den måde behøver du ikke at beskære billedet!

 

Billedvæg med billedramme 30x40 i fokus

Overvejer du at skabe en billedvæg derhjemme? Med en billedvæg kan du kombinere flere malerier og motiver for at skabe et ensartet udtryk. Det er her, at vores 30x40 billedramme virkelig kommer ind i billedet. Den har en perfekt størrelse til at have både lodret og vandret på væggen, hvilket gør den perfekt egnet til flere konstellationer. Det giver inspirationen mulighed for at flyde. 

 

Hvis du ønsker en billedvæg i køkkenet, spisestuen, stuen eller hvorfor ikke i soveværelset, så er det en selvfølge at have mindst en billedramme i størrelsen 30x40 med. Du kan vælge at have 4 motiver i samme størrelse eller kombinere forskellige størrelser. Hvis du har brug for inspiration til, hvordan du kan planlægge din billedvæg, kan du finde den her: Planlægning af din tavlevæg

 

Og det bedste af det hele er, at når årstiderne skifter, kan du nemt skifte motiverne ud i de rammer, som du allerede har placeret perfekt på væggen. På denne måde kan du give dit hjem en helt ny følelse og få det til at føles som et helt nyt rum