Rammer 30x40 cm

Billedrammer 30x40 cm

Her finder du vores udvalg af rammer i størrelsen 30x40 cm! Udvælg den farve og det materiale, du mener bedst fremhæver plakatens motiv. 30x40 cm er et populært rammemål, der hverken synes for stort eller for småt – ganske enkelt den gyldne middelvej!

 

Alle vores rammer på 30x40 cm er skabt til vores plakater og posters med samme mål. Du kan med fordel benytte dig af en passepartout for at skabe variation, hvis du eksempelvis overvejer at sætte flere billeder sammen i en gruppe. 


På den måde kan du skabe et helt andet fokus, alt afhængigt af passepartoutens design. Her hos Posterton tilbyder vi rammer af en høj kvalitet, både i forskellige træsorter og farver. Egetræsrammer er en populær klassiker, som altid passer flot med forskellige motiver, men også stilrene sorte og hvide rammer kan kombineres for at skabe et mere unikt udtryk. Bliv inspireret af vores sortiment af rammer. Du er altid velkommen til at gå på opdagelse blandt vores mange posters, plakater og billeder, der kan indrammes!