Sorte trærammer

Vores sorte rammer er perfekte til at pynte på dine vægge! Med en slank profil og en let åbnende bagside er disse rammer enkle at bruge og ser godt ud med enhver plakat. Bland og match vores sorte rammer med vores sorte metalclips for at skabe en stilfuld vægdisplay.

Beskrivelse

Vores sorte rammer er perfekte til at pynte på dine vægge! Med en slank profil og en let åbnende bagside er disse rammer enkle at bruge og ser godt ud med enhver plakat. Bland og match vores sorte rammer med vores sorte metalclips for at skabe en stilfuld vægdisplay.

 Stilfulde sorte trærammer 

Posterton tilbyder robuste og stilfulde trærammer i den klassiske sorte farve, som forvandler dine plakater og posters til smukke motiver. 

 

Træ er et indlysende valg af materiale, når du indretter hjemmet, og sort er farven, der passer ind i alle miljøer. Derfor kan du naturligvis også finde sorte trærammer i vores sortiment, så du kan indramme dine fotos, billeder og plakater på flotteste vis. Skab din egen stil i dit hjem med en billedvæg fyldt med forskellige motiver og med rammer som fællesnævneren.

 

Den matte og robuste indramning sætter motivet i fokus på en diskret og stilfuld måde og tiltrækker samtidig øjet takket være den skarpe kontrast mod et hvidt tapet. Vi har noget for enhver smag og tager moderne trends i betragtning, samtidig med vi opmuntrer til en klassisk designet indretning med forskellige trædetaljer og møbler i massivt træ. Vores sorte trærammer fås i flere forskellige størrelser, så du nemt kan indramme dine plakater og posters, både vertikalt og horisontalt. Kombinér disse rammer med et smukt sort-hvidt fotografi eller en farverig illustration, og resultatet vil stadig blive vellykket.


Vælg mellem de forskellige kategorier, så du straks finder det motiv, der passer bedst til det rum, du planlægger at dekorere. Sorte rammer er utvivlsomt en effektiv måde at formidle et budskab på og fremhæve motivet, som for eksempel kan bestå af tekster, illustrationer, fotografier og billeder.

 

Det siger sig selv, at sort-hvide motiver passer godt sammen med en sort træramme, men de kan være mindst lige så tiltalende som overgang fra et abstrakt billede i stærke farver. Kun fantasien sætter grænserne for, hvordan du vælger at designe din billedvæg og kombinerer de forskellige stilarter og trends. Tidløse citater understreges takket være en sort indramning, og ved at vælge træ som materiale bliver rammen desuden lidt diskret og subtil for ikke at overtage billedets åbenbaring og mulige budskab. 


Posterton forhandler et bredt sortiment af plakater og posters, der ser flotte ud sammen med vores sorte trærammer. Vi leverer produkter af en høj kvalitet, der er designet, så du kan have glæde af dem i lang tid. Derudover er de nemme at håndtere, og du kan nemt udskifte motivet med et andet og beholde den samme sorte ramme.

 

Når du kombinerer forskellige størrelser, kan du skabe dynamik og geometriske konstellationer, der appellerer til betragteren. Skab en hyggelig stemning derhjemme med en billedvæg, der måske fortæller noget om dig selv gennem forskellige fragmenter og i fællesskab danner en enhed.

 

Prøv dig frem med vores sorte trærammer, og lad kreativiteten flyde, når du står ved din væg og hænger dine billeder op på en måde, der passer perfekt til din egen stil.