Guldrammer

Med vores guldrammer kan du nemt tilføje et strejf af luksus til dine vægge. Rammerne af høj kvalitet er nemme at åbne på bagsiden, så du hurtigt og nemt kan indsætte dine plakater. Den smalle profil gør dem flotte på enhver væg, mens guldfarven giver dine billeder en ægte følelse af raffinement.

Beskrivelse

Med vores guldrammer kan du nemt tilføje et strejf af luksus til dine vægge. Rammerne af høj kvalitet er nemme at åbne på bagsiden, så du hurtigt og nemt kan indsætte dine plakater. Den smalle profil gør dem flotte på enhver væg, mens guldfarven giver dine billeder en ægte følelse af raffinement.

Stort udvalg af guldrammer

De store kunstnere gennem tiderne har altid kunnet blive enige om, at et stort kunstværk kræver en eksklusiv indramning, og at guld her er et oplagt valg. Vi har et stort udvalg af billeder, plakater og posters, der kan få det samme løft ved hjælp af en guldramme. Som afrunding til et farverigt motiv skaber guldfarven liv i billedet og tager det til nye højder og dimensioner.

 

Rødt, grønt og blåt, i lette og lyse nuancer, såvel som mørke, dramatiske billeder, der kan synes at være fanget i en igangværende bevægelse, bliver forevigede med en eksklusiv ramme i den mest ædle af alle farver. Hos Posterton tilbyder vi guldrammer af en høj kvalitet, der giver dig alle forudsætningerne for at dekorere dit hjem på en stilfuld og tidløs måde og muligheden for frit at vælge mellem forskellige størrelser, mål og nuancer. På denne måde kan du designe en billedvæg, der fænger betragteren gang på gang.


Vi når et bredt publikum med vores guldrammer, og vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for på en nem måde at dekorere deres vægge i en eksklusiv stil. Hvis du er interesseret i kunst eller indretning, får du en enestående chance for at prøve dig frem mellem forskellige motiver og kombinationer, for med kreative midler at skabe et hjem, som du kan trives i.

 

Måske ønsker du at indramme dit yndlingsbillede i en guldramme for at tydeliggøre din ærbødighed for netop dette billede eller denne kunstner, eller måske drømmer du om at kombinere flere mindre billeder for at skabe en komplet billedvæg med den samme indramning. I visse tilfælde kan en guldramme frembringe en helt ny betydning eller association til motivet. Vi opmuntrer til kreativitet og mod til at forsøge at formidle noget ekstra med indretningen, og at hænge billeder op er en effektiv måde at påvirke omgivelserne på.


Tjek vores sortiment med fantastiske rammer, som du kan have stor glæde af i lang tid. Hvis du ønsker det, kan du forny dem med forskellige motiver over tid.

 

Giv dine billeder et helt nyt udtryk med en guldramme, der fremhæver motivet på en helt ny måde. Ved at kaste et subtilt lys over disse billeder kan du skabe en uforglemmelig stemning, og med orientalske og eksotiske motiver tager billedet dig med på en åndelig rejse, som du kan lade dig følge med på, hver gang du går forbi det. Med en guldramme kan du bogstaveligt talt forgylde tilværelsen.