Sølvrammer

Leder du efter en stilfuld måde at vise dine kunstværker eller plakater frem på? Vores sølvrammer er perfekte! De er lavet af materialer af høj kvalitet, er nemme at åbne og passer til de fleste plakater i standardstørrelse. Desuden gør deres slanke profil dem til et godt valg til enhver billedvæg.

Beskrivelse

Leder du efter en stilfuld måde at vise dine kunstværker eller plakater frem på? Vores sølvrammer er perfekte! De er lavet af materialer af høj kvalitet, er nemme at åbne og passer til de fleste plakater i standardstørrelse. Desuden gør deres slanke profil dem til et godt valg til enhver billedvæg.

Billedrammer i sølv

Indram et smukt billede med en sølvramme for at give det et eksklusivt præg. Vi har et bredt udvalg af sølvrammer, der vil fungere som et godt supplement til en stilren indretning.

 

Dine plakater og fotografier kan få et nyt look med en af ​​vores sølvrammer i metal. Vi tilbyder også ny kunst til dine vægge. Gennemse vores udvalg af flotte plakater og posters, og indram et smukt fotografi, et tankevækkende citat eller en prangende illustration i sølv for at matche din øvrige indretning på en både naturlig og sikker måde.

 

Posterton tilbyder en række forskellige mål på rammerne, der desuden er nemme at håndtere og kan hænges både vertikalt og horisontalt. Sort og hvidt, og alt inden for gråskalaen, kontrasteres pænt med en omgivende sølvramme, og i vores moderne hjem med ensartede møbler og lyse farver bliver disse rammer forgyldte detaljer, der fremhæver eksklusiviteten i den enkelte hverdag.

 

Et modernistisk og industrielt design passer ind i de fleste rum, og Posterton har således udviklet et sortiment baseret på en viden om, hvad vores kunder efterspørger. Vi giver dig forudsætningerne for at kunne dekorere væggene efter din egen stil og smag og tilbyder kun de komponenter, der i sidste ende danner et meget personligt billede eller måske endda resulterer i en personlig billedvæg.


Tøv ikke med at eksperimentere med de forskellige billeder og sølvrammer, så du når frem til den rette indramning af dine plakater, posters og billeder. Lad dit hjem blive et sted for kunstnerisk udfoldelse og kreativitet ved at dekorere rummene med flotte motiver og billeder, der hænger på væggene. Forén rummene omkring fællesnævnere baseret på betragterens egne associationer og tanker om motiverne og deres udtryk.

 

Kunst er en kilde til vigtige samtaler, men også til latter og smil, og vi ønsker, at alle skal kunne formidle deres egen personlighed gennem vores billeder. En sølvramme omkring et berømt citat eller et klogt ordsprog er en nem løsning, hvis du vil gøre dit hjem ekstra indbydende for dine besøgende.

 

Måske vil du fortælle noget om dig selv, som du ikke kan sætte ord på, eller bryde med visse fordomme om dig selv eller om livet generelt. Indram et billede, der taler til os alle, og som ryster vores verdensbillede for at føre os videre med nye åbenbaringer om livets skønhed. Sølvrammen bliver en subtil detalje i helhedsindtrykket. 


Ved at vælge en sølvramme som indramning til dine plakater, posters og billeder, foretager du et sikkert valg, når det kommer til din indretning. Gennemse vores kataloger for at kombinere stilarter og trends med forskellige farver eller sort-hvide motiver, og sæt dit eget præg på dine vægge. På Posterton finder du rammer blandt et sortiment, der indeholder det meste, du har brug for til dine vægdekorationer, så du kan lykkes med kunsten.