Egetræsrammer

Med vores rammer i egetræ vil dine plakater se bedre ud end nogensinde før! Vores rammer af høj kvalitet er nemme at åbne på bagsiden, og de har en smal profil, der vil se godt ud på din væg. Hvis du er på udkig efter en stilfuld måde at vise dine plakater på, skal du sørge for at tjekke vores rammer i egetræ!

Beskrivelse

Med vores rammer i egetræ vil dine plakater se bedre ud end nogensinde før! Vores rammer af høj kvalitet er nemme at åbne på bagsiden, og de har en smal profil, der vil se godt ud på din væg. Hvis du er på udkig efter en stilfuld måde at vise dine plakater på, skal du sørge for at tjekke vores rammer i egetræ!

Tidløse Egetræsrammer

Indram dine flotte motiver i vores rammer af ægte egetræ. Her finder du flere forskellige størrelser, fra 13x18 til 70x100 cm, og vi har rammer, der passer til forskellige fotografier, plakater og posters. 

 

Vi anbefaler varmt at vælge vores egetræsrammer til at sætte prikken over i’et i din boligindretning. Rammerne sætter et harmonisk og stilrent præg på billedmotivet og passer flot til hele vores udvalg af plakater og posters. Du kan eksempelvis vælge mellem egetræsrammer med målene 13x18, 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Et godt tip er først at udvælge dine favoritmotiver fra vores posters og plakater og derefter vælge tilhørende egetræsrammer. 


Hæng dine billeder op på den samme væg for at skabe din egen unikke kunstvæg. Vores egetræsrammer kan nemt hænges op i både stående eller liggende formater takket være ophænget bagpå. Det er en god idé at overveje, hvordan motiverne matcher træets lyse farve. Eg passer flot sammen med jordnære nuancer og pastelfarvede motiver, men kan også udgøre en flot kontrast til grafiske tryk.


Mange af os er glade for at matche egetræsrammerne med andre møbler i hjemmet ved eksempelvis at hænge en plakat i egetræsramme op over en kommode af eg eller ved siden af et spejl med egetræsramme. Prøv at tænke lidt uden for boksen! Vores store egetræsrammer med målene 70x100 cm kan eksempelvis bruges til to eller flere mindre posters. Køb en passepartout med et design, der passer, og ram det hele ind i én stor egetræsramme. Flot, stilfuldt og kreativt!!


En anden trend, der har fået luft under vingerne de seneste år, er at indramme store plakater og stille dem op ad væggen i stedet for at hænge dem op, hvilket skaber et afslappet udtryk. Når du bestiller plakater og posters hos os på Posterton, får du altid leveret produkter af en høj kvalitet. Vores plakater trykkes på kvalitetspapir, der hverken fnugger eller krøller. I en egetræsramme bliver plakaten endnu bedre beskyttet, så den bevarer sin farve og form betydeligt længere. 


Hvis du er usikker på, om du vil have en egetræsrammer eller eksempelvis en sort ramme, er det en god idé at tage udgangspunkt i motivet. Hvad er det, du ønsker at fremhæve i billedet? Match det med en ramme, der farvemæssigt kommer så tæt på som muligt. Et motiv af en hvid sandstrand fremstår eksempelvis meget harmonisk i en egetræsramme, mens en sort ramme i højere grad skaber en skarp kontrast. Det er ganske enkelt en smagssag. 


Når du vælger billedrammer, er det en fordel at overveje, hvilken effekt du ønsker at skabe. Skal plakaten smelte sammen med den øvrige indretning? I så fald bør du matche rammen med møblerne. Vil du derimod gøre motivet til det primære, kan du købe en ramme i en anden træsort eller farve. Egetræsrammer er tidløse og passer til fotokunst såvel som grafiske tryk og håndmalede plakater.

 

Tag et kig i vores sortiment og udforsk, hvilke motiver du synes, der passer bedst til vores egetræsrammer.