How to 

 

Billige måder at gøre dit hjem personligt på 


Plakater må ikke være personlige? I dette blogindlæg får du at vide, hvordan du nemt, billigt og personligt kan dekorere dit hjem med plakater. 

 

måla din ram (1).jpg

Dekorationer behøver ikke altid at være dyre - heller ikke hvis du ønsker at tilføje et personligt præg.


Vores 6 bedste tips 


Her er vores 6 bedste tips til at finde plakater, der passer til dig og afspejler din personlighed - uden at du behøver at bruge mange penge. 


1. Alfabetplakater: Hvis du er på udkig efter en billig måde at dekorere dit hjem på, er alfabetplakater et godt valg. Du kan finde plakater med de første bogstaver i dit navn, din partners navn eller dine børns navne - fra A til Z, du kan finde alle bogstaverne på og. Vidste du forresten, at undersøgelser viser, at bogstaverne C, E, H, J, K, P og S er de mest populære? Du kan også være kreativ og stave til ord eller sætninger, der har betydning for dig. Alfabetplakater er en nem måde at tilføje et personligt præg til din indretning på og er også gode gaver til venner og familie. Desuden er de nemme at finde online eller i de fleste butikker med boligudstyr. Så hvis du er på udkig efter en billig måde at vise din personlighed på, er alfabetplakater et godt valg.

2. plakater af berømte malerier: En hurtig og nem måde at tilføje noget personlighed til din indretning er at hænge plakater af berømte malerier op. Det kan være en god måde at tilføre et rum noget klasse og stil uden at skulle bruge mange penge. Det er også et godt sted at starte, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken slags kunst du kan lide. Vælg nogle få malere, hvis arbejde du beundrer, og se så, hvilke plakater der er tilgængelige. Hos Posterton har vi et bredt udvalg. Fra klassikere som Da Vinci, Rousseau, Van Gogh, Kandinsky og Monet til aktuelle kunstnere som Frida Kahlo og Martisse. Du vil måske blive overrasket over, hvor meget du kan lide en Banksy eller Picasso på dine vægge. Det er også et godt udgangspunkt for en god samtale, når venner kommer på besøg. 

3. Mal dine rammer: En af de nemmeste og billigste måder at give dit hjem personlighed på er at male dine billedrammer. Du kan bruge alle de farver og mønstre, du har lyst til, og det er en fantastisk måde at inkorporere den aktuelle sæson i din indretning. Du kan f.eks. male dine rammer i en klar blå farve til foråret eller i en fed rød farve til vinteren. Du kan også benytte lejligheden til at være kreativ med mønstre og former. Prøv med striber, prikker eller endda hvirvler. Hvis du ikke er særlig kreativ, kan du også købe stencils i din lokale hobbyforretning. Du kan finde en mere detaljeret vejledning i dette blogindlæg

38. Follow Your Dreams.jpg 
4. citatplakater: Den næste måde at give dit hjem lidt personlighed på er ved at bruge plakater med ordsprog og citater. Du kan f.eks. sætte en plakat op med teksten "Here comes the sun" for at give dit hjem lidt solskin. Hvis du er på udkig efter noget lidt mere hyggeligt, kan du hænge en plakat op med teksten "Home sweet home". Og hvis du vil give dit værelse lidt god humor, kan du vælge en plakat, hvor der står "good vibes" på. Du kan også finde plakater med citater på andre sprog hos Posterton, f.eks. "Ciao Bella". 

5. By- eller verdenskort: By- og verdenskort er en god mulighed, hvis du leder efter noget, der er både stilfuldt og unikt. Kort kan hjælpe dig med at vise dine interesser og lidenskaber. Et kort over Berlin ville f.eks. være et godt valg for en person, der holder af storbyferier. Eller en plakat med New Yorks skyline er perfekt til alle, der elsker arkitektur. Og hvis du er en globetrotter, kan du købe en plakat med et verdenskort, hvor du kan markere de lande, du allerede har besøgt.  På den måde kan du mindes dine oplevelser i Marokko, New Zealand eller andre destinationer, hver gang du ser den. Uanset din stil er der helt sikkert en plakat med byer og kort hos os, der passer perfekt til dig.

6. dit stjernetegn: Alle os, der studerer astrologi, ved, at vores stjernetegn kan fortælle os en masse om vores personlighed - og at stjernetegnets æstetik er en af de hotteste trends. Du kan vælge en plakat med alle 12 stjernetegn eller vælge en plakat, der har en særlig betydning for dig - uanset om det er Vægten, Vædderen, Tyren eller Skytten, er du velkommen til at kigge hele vores kollektion igennem. Du kan f.eks. vælge dit eget stjernetegn eller din partners, dine forældres eller dine børns stjernetegn. Ved at hænge disse plakater op i dit hjem kan du give dine gæster et sjovt og interessant samtaleemne. Og hvem ved? Måske lærer du endda noget nyt om dig selv!