Pigen Og Uglen Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Denne fortryllende plakat viser en ung pige med regnbuehår, der holder en hvid ugle i hånden. Det finurlige kunstværk og de bløde farver gør denne plakat perfekt til børneværelser eller vuggestuer. Tilføj noget magi til dit barns værelse med denne smukke plakat pigen og uglen. Plakat i vandfarver med motiv af en ung pige med regnbuehår, der har en hvid ugle balancerende på hånden.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"