To Kærlighedsfugle Plakat

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Denne plakat to kærlighedsfugle er den perfekte tilføjelse til ethvert rum i dit hjem. Med sit smukke akvarelmaleri af to kærlighedsfugle, en pink og en blå, giver den med garanti et strejf af sofistikering og elegance til ethvert rum. De forenklede og enkle motiver vil med garanti glæde, mens de dejlige farver vil oplyse ethvert rum. Akvarel af to kære fugle, en lyserød og en blå. Simple motiver såvel som skønne farver.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"