Verdenskort Med Dyr Poster

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Dette verdenskort med dyr er perfekt til alle, der elsker at lære om forskellige dyrearter fra hele verden. Med en blå baggrund og detaljerede illustrationer af dyr i deres naturlige habitater er denne plakat både smuk og informativ. Uanset om du bruger det som et undervisningsværktøj eller blot ønsker at tilføje en lille global følelse til din boligindretning, vil dette kort med garanti inspirere! Et verdenskort med dyr på en blå baggrund.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Liggende

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"