Mine Perler Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Perler er klassiske og tidløse og giver hvert outfit et elegant strejf af elegance. Uanset om du klæder dig ud til en aften i byen eller fremhæver et afslappet dagslook, er disse ædelsten det perfekte tilbehør. Denne plakat viser et smukt foto af en arm, der holder en perlekæde og giver dig et indblik i perlernes luksuriøse verden. Denne plakat er perfekt til alle, der elsker elegancen og den klassiske skønhed ved disse ædelstene og vil med garanti imponere. Kvinder holder en perlekæde.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"