Fashion Posters

Giv din stil et løft ved at dekorere dine vægge med modeplakater! Med en række forskellige prints at vælge imellem er du sikker på at finde det perfekte stykke, der kan inspirere dig. Fra ikoniske citater til stilfulde håndtegnede illustrationer - der er noget for enhver smag.

Beskrivelse

Giv din stil et løft ved at dekorere dine vægge med modeplakater! Med en række forskellige prints at vælge imellem er du sikker på at finde det perfekte stykke, der kan inspirere dig. Fra ikoniske citater til stilfulde håndtegnede illustrationer - der er noget for enhver smag.

Stilfulde modeplakater

Vi har alt, hvad du behøver, hvis du ønsker at få lidt mere fashion ind i dit hjem – med billeder, plakater og posters, der er inspireret af gamle såvel som nye trends. 

 

Mode og skønhed er meget andet end sko, tøj og makeup. Det handler ofte om en hel livsstil. Uanset, om man interesserer sig for fashion eller ej, er vi alle sammen berørte af det på den ene eller den anden måde, da mode afspejler samfundet i andet end bare stil og tøj.

 

Posterton-teamet har en stærk interesse for trends og stilarter, og derfor har vi naturligvis et bredt sortiment af fashionmotiver. Blandt vores fashionplakater og -posters er der eksemplarer med historiske citater, der bryder med gængse forestillinger og har inspireret mennesker til at vriste sig fri af forældede normer.

 

Kunst og kreativitet anvendes også som et værktøj til at udfordre de herskende samfundsstrukturer og inspirere til forandring. Sommetider kan det være en aktivistisk handling i sig selv at komme på spændende, nyskabende idéer, der baner vejen for nye muligheder. 


Ved at dekorere væggene med billeder, posters og plakater fra fashiongenren, kan du selv blive inspireret til at skabe din egen stil og turde at prøve grænser af, både hvad angår tøj, men også stil og indretning i al almindelighed. Vælg et citat fra en af de store modeikoner som eksempelvis Coco Chanel eller Gianni Versace, eller et billede af noget af deres mest berømte tøj, som satte hele modeverden i bevægelse.

 

Kombinér detaljer fra et forskelligt ophav, og hent inspiration fra materialer, kulturer og farver fra alle verdenshjørner. Fashion skaber reaktioner og bringer følelser frem i folk, så når du får gæster på besøg derhjemme, kan en billedvæg med fashionmotiver være en kilde til spændende samtaleemner. 

 

fashion mode poster.jpg


Vores fashionplakater og -posters er af højeste kvalitet, og samtidig er de tilgængelige for enhver. Vi ønsker, at du skal føle dig inspireret af vores varierende billeder med både stilrene og udsvævende motiver. Plakaterne er meget holdbare og fremstillet med det formål, at du kan have glæde af dem i mange år.

 

Du kan vælge mellem en række forskellige mål og størrelser, så du kan sætte dit eget personlige præg på hjemmet og hænge billederne både horisontalt og vertikalt. Fashion er tidløst, og selvom trends forandres, og med tiden forsvinder, kommer de lidt efter lidt tilbage i et nyt lys. Tag et kig rundt blandt vores smukke billeder, og udvælg dem, der taler mest til dit hjerte.

 

Måske har du allerede en yndlingsdesigner, eller måske finder du en helt ny, der skal have plads på din væg. Hvis du har spørgsmål til sortimentet eller gerne vil vide mere om vores visioner og idéer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.