Plakater med tekst

Tilføj lidt personlighed til dine vægge med tekstplakater! Med smukke, tankevækkende citater og ordsprog er disse prints en fantastisk måde at tilføje et strejf af personlighed til ethvert rum. Uanset om du er på udkig efter noget inspirerende eller bare vil tilføje en lille smule sjov, er tekstplakater den perfekte måde at gøre det på.

Beskrivelse

Tilføj lidt personlighed til dine vægge med tekstplakater! Med smukke, tankevækkende citater og ordsprog er disse prints en fantastisk måde at tilføje et strejf af personlighed til ethvert rum. Uanset om du er på udkig efter noget inspirerende eller bare vil tilføje en lille smule sjov, er tekstplakater den perfekte måde at gøre det på.

Plakater med tekst og citater

Hæng dit favoritcitat op på væggen, eller spred det budskab, du er vild med og gerne vil formidle gennem en flot plakat eller et billede. Man plejer at sige, at et billede siger mere end tusind ord, men det afhænger naturligvis af ordenes betydning, og hvordan de tolkes.

 

På Posterton finder du en lang række plakater og posters med ordsprog og citater, som berører os på forskellige måder. Flere af vores plakater og posters er prydet af humoristiske og opfindsomme formuleringer, som giver anledning til smil og latter, men samtidig har en dybere betydning.

 

Udsmyk væggen med et billede med tankevækkende ord, som giver beskueren stof til eftertanke og noget meningsfuldt at tage med sig videre i livet, og kombinér gerne med andre motiver, der hænger sammen med citatet for at skabe en flot helhed af tekst og billeder på væggen. 

 

I vores udvalg af plakater med citater er der blandt andet kendte historiske citater, som er blevet tidløse budskaber, der også kan implementeres i vores moderne hverdag. Ved at vælge en tekst, der afspejler dine egne værdier og budskaber, kan billederne bruges til at fortælle noget om dig, din familie og dit hjem. 


Skift mellem alvorlige ord, der vejer tungt, og finurlige ordspil, der minder om, at man ikke bør tage livet alt for tungt, men også skal huske at nyde de små ting, som livet tilbyder. Skab et indbydende hjem ved at sprede lys og kærlighed, og placér teksten der, hvor du synes, den passer bedst ind. I køkkenet vil du måske have et billede, der associeres med madlavning og inspirerer til nye smagssensationer.

 

Du kan med fordel kombinere stilrene sort-hvide plakater og posters med tekst, farvestrålende malerier eller farverige citater. 


Billeder med tekst er en stilren og flot løsning til dig, der vil sætte et personligt præg på hjemmet, og ved at matche de nye billeder med det eksisterende interiør kan du skabe helt nyt liv i boligindretningen. Vores plakater og posters er trykt på kvalitetspapir, så du kan få glæde af dem i mange år, uden at de mister deres skarphed og glans. 


Du bestemmer naturligvis selv, hvilke ord, citater eller ordsprog der bedst afspejler dit hjem og din personlighed, og vi har sammensat et bredt udvalg af plakater med tekst, så alle kan finde noget, der passer perfekt til den individuelle smag. Hvis du har lyst til at slå dig løs, kan du investere i et større billede, mens de mindre varianter kan placeres mere frit og kombineres med andre motiver.

 
Udsmyk dit hjem med smukke skrifttyper og typografisk kunst, hvor geometrien er mindst lige så vigtig som ordene selv, eller fremhæv et budskab med skarpe kontraster i bogstaverne som centralt blikfang i billedet.

 

Lad dig inspirere af diverse fine tekstplakater med ord fra vigtige historiske sammenhænge og citater fra betydningsfulde og indflydelsesrige personer inden for politik eller kunst. Du kan også vælge nogle opfindsomme og legende formuleringer, der er sigende for vores moderne samfund og rammer ned i aktuelle fænomener på en sjov og tiltalende måde.

 

Hvis du bladrer gennem vores plakater med tekst, vil du med al sandsynlighed finde noget, der beskriver en nær ven eller et familiemedlem, og vores posters og plakater er derfor oplagte som personlige gaver.