Størrelser

Hos Posterton køber du plakater i flere størrelser og formater. Her kan du finde alt fra små plakater til store og varianter i målene 30x40 cm - en perfekt mellemstørrelse. Det bedste er, at du ikke behøver at tilpasse dig en bestemt størrelse, når du vælger plakat. Alle vores motiver fås i forskellige størrelser.

Beskrivelse

Hos Posterton køber du plakater i flere størrelser og formater. Her kan du finde alt fra små plakater til store og varianter i målene 30x40 cm - en perfekt mellemstørrelse. Det bedste er, at du ikke behøver at tilpasse dig en bestemt størrelse, når du vælger plakat. Alle vores motiver fås i forskellige størrelser.

Landskabs- eller portrætplakater?

Leder du efter en plakat i liggende eller stående format? Eller måske begge dele? Heldigvis kan du finde masser af print i begge formater hos Posterton. Vi ved, at alle rum er forskellige, og netop derfor er forskellige formater også velegnede.

 

Vil du købe en iøjnefaldende plakat til at hænge over det aflange spisebord? Så passer en vandret plakat i størrelsen 50x70 cm perfekt. Du kan også placere to større stående plakater ved siden af ​​hinanden - vi lover dig et flot resultat.

 

Det er selvfølgelig også udmærket muligt at matche vandrette plakater med portrætter. Placer to vandrette plakater i størrelsen 30x40 i højden og en lodret i størrelsen 50x70 ved siden af ​​for en symmetrisk form.

Masser af motiver, farver og kunststile

Du skal ikke være nødt til at begrænse dig selv, når det kommer til valg af plakater. Vi ønsker, at du skal kunne udleve dine drømme og fylde dit hjem med malerier og plakater, der formidler din egen personlige stil. Det er også af denne grund, at du finder tusindvis af plakater i en række forskellige kategorier her på vores hjemmeside.

 

Vælg mellem professionel fotokunst i både farve og sort/hvid, unikke malerier af dyr og natur og motiver i kunststile som Line Art og Watercolor. Glem ikke at tjekke vores udvalg af plakater med kunstværker skabt af nogle af kunstverdenens mest berømte navne. Måske genkender du Matisse, Gustav Klimt og Hilma af Klint?

 

Plakater i størrelser fra 13x18 til 50x70

Hos Posterton er det ikke specielt svært at finde plakater i en passende størrelse. Da alle vores plakater fås i størrelser fra 13x18 cm op til 50x70 cm, lover vi, at der er flere plakater, der passer til dine ønsker.

 

Hvilken pladestørrelse du finder passende kan variere afhængigt af rummet. I stuen ønsker du måske en billedvæg med plakater i størrelserne 21x30 og 30x40, mens du på badeværelset foretrækker mindre modeller i 13x18 cm. I soveværelset kan to store plakater i størrelsen 40x50 over sengen bidrage til den helt rigtige hotelfølelse.

 

Køb plakater online hos Posterton

Vi ved, at størrelsen betyder noget. Plakaten skal passe til rummet på din væg og matche målene på de andre malerier. Faktisk er det lidt af en kunstform at sætte vægkunst op. Med plakater på væggene kan du style rummet præcis, som du vil. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal købe, har vi også 14 dages fortrydelsesret på alle vores produkter. Bestil dine favoritter i forskellige størrelser og afgør, hvilke der passer bedst på stedet.

 

Leder du efter noget fantastisk nyt kunst til dit hjem - og af høj kvalitet til en fantastisk pris? Så har du fundet det helt rigtige sted. Hos Posterton køber du plakater online. Vi har plakater i mange forskellige størrelser og formater, der passer til ethvert hjem.

 

Med Posterton behøver du ikke at være professionel for at dekorere med vægkunst – alt hvad du behøver er et bredt udvalg af det allernyeste og mest trendy.