Gustav Klimt Plakater

Lad en plakat med Gustav Klimt-kunst pryde dine vægge. Hans malerier og portrætter er originale, tidløse og detaljerede, hvilket gør hans kunst til en fantastisk tilføjelse til ethvert rum i dit hjem! Uanset om du allerede har et yndlingsværk af Klimt, eller om du vil kigge på hans mange smukke malerier, før du beslutter dig, er du kommet til det rette sted. Rul ned for at se alle tryk af Klimts malerier.

Beskrivelse

Lad en plakat med Gustav Klimt-kunst pryde dine vægge. Hans malerier og portrætter er originale, tidløse og detaljerede, hvilket gør hans kunst til en fantastisk tilføjelse til ethvert rum i dit hjem! Uanset om du allerede har et yndlingsværk af Klimt, eller om du vil kigge på hans mange smukke malerier, før du beslutter dig, er du kommet til det rette sted. Rul ned for at se alle tryk af Klimts malerier.

Nyt og gammelt

Når man taler om de vigtigste kunstnere i Østrig, er Gustav Klimt et af de navne, der plejer at komme først på tale. I løbet af sine aktive år blev han kendt i hele verden for sine motiver og teknikker. Han er også forbundet med Art Nouveau (Jugend), en bevægelse, der har haft stor indflydelse på kunstens udvikling siden begyndelsen af det 20. århundrede.

Gustav Klimts malerier er fulde af detaljer og har ofte en sensuel undertone. Mange taler om ham som en pioner, der bragte nye påvirkninger ind i en kunstverden, der var stagneret i tradition og historie. Hans banebrydende kunst har betydet, at hans malerier fortsat bliver produceret i alle mulige variationer og former, ikke mindst som plakater og tryk;

Gustav Klimts gyldne periode

Elementer af guld kan ofte findes i mange af hans mest fremtrædende kunstværker. Klimts far var guld- og sølvgraver, og selv om han ikke selv valgte dette erhverv, syntes de ædle metaller at inspirere ham. Han havde bestemt en guldperiode, hvor han skabte nogle af sine mest berømte værker. Du kender sikkert et af Gustav Klimts mest berømte malerier; Kysse. En utrolig historie, der i dag, over 100 år senere, fortsat fascinerer og inspirerer forskere over hele verden;

Et tilbagevendende motiv i hans malerier er kvindekroppen. Med symbolisme og mystik har han portrætteret kvinder i mange af sine malerier. Et godt eksempel er Portræt af Adele Bloch-Bauer. Ligesom parret i Kyset har Klimt også udsmykket Adele med guldaccenter;

Inspiration - dekorer dine Gustav Klimt plakater

Uanset om du har beundret Gustav Klimt i årevis eller lige har opdaget hans kunst, er vi sikre på, at du vil nyde hans designs i dit hjem. Plakaterne er gode til at sætte op i alle vores værelser ramme. Match guldindsatserne med en guldramme, eller sæt dem i kontrast med en sort ramme. Der er ikke noget rigtigt eller forkert! 

Hvis du har brug for idéer eller vejledning til, hvordan du kan dekorere med plakater, anbefaler vi, at du tjekker vores sektion Inspiration. Den indeholder tips og tricks til, hvordan man sammensætter et smukt maleri, perfekt til dem, der ikke kan vælge bare ét af Gustav Klimts fængslende motiver;

Gustav Klimt-plakater af højeste kvalitet;

Vores plakater er altid trykt på papir af højeste kvalitet. Vi bruger førsteklasses papir, der er FSC-certificeret med en mat finish. Hver plakat gennemgås af vores ledende team, som kun godkender plakater af højeste billedkvalitet. Du kan være sikker på, at du modtager en plakat, der afspejler originalens ægthed.

Bedste plakater med Gustav Klimt-motiver online

I dag kan du hurtigt og billigt skabe nogle af verdens mest populære kunstdesigns på dine egne vægge. Vi har gratis forsendelse på ordrer over 349 kr og en leveringstid på ca. 2–3 arbejdsdage.

Er du i tvivl om, hvilket af Gustav Klimts malerier der ville have været mest velegnet til dit hjem? Det er ikke noget problem. Bestil dine favoritter, og prøv dem på væggen. Du har altid 14 dages returret og kan derefter i ro og mag vælge den plakat, der passer bedst til resten af din indretning. 

Vi har også plakater med motiver fra andre kunstnere, der var aktive omkring århundredeskiftet 1800-1900. Monet, Matisse og Wassily Kandinsky ...hvis malerier du bedst kan tage med hjem.