Store plakater

Her finder du vores store plakater. At dekorere med et stort maleri har aldrig føltes mere rigtigt! Vi tilbyder et utroligt udvalg af plakater online, perfekt til dit hjem eller kontor. Vælg mellem forskellige stilarter og mønstre for at finde netop dit motiv til en stor plakat.

Beskrivelse

Her finder du vores store plakater. At dekorere med et stort maleri har aldrig føltes mere rigtigt! Vi tilbyder et utroligt udvalg af plakater online, perfekt til dit hjem eller kontor. Vælg mellem forskellige stilarter og mønstre for at finde netop dit motiv til en stor plakat.

Store plakater

Har du ledt efter en måde at gøre hjemmets største vægge levende? Store plakater er en fantastisk måde at fylde dine vægge i dit hjem på. Med så mange forskellige designs fra moderne, abstrakte eller farverige motiver, er vi sikre på, at du vil finde noget, der er perfekt til ethvert rum i dit hjem. Vores store malerier er naturligvis ikke kun for dem, der har masser af vægplads, men disse store plakater fungerer også rigtig godt på mindre flader. Det kan faktisk være, at den får endnu mere fokus på det tidspunkt. Føler du stadig, at dine vægge er for små, anbefaler vi at læne dine plakater op ad en væg – meget stilfuldt og trendy lige nu.
 

Store plakater landskab eller portræt

Store plakater er perfekte til at binde rummets stil sammen, og de kan endda fungere som indretning i sig selv. De giver mulighed for at skabe en oase i ethvert rum med kun ét motiv! Vores store plakater kan også hænges både lodret og vandret. Det vandrette (liggende) format giver dig mere plads, og nogle mennesker foretrækker denne stil frem for portrætbilleder, da de er nemmere for øjnene, så du får et fuldt overblik over, hvad der vises med et enkelt blik! En eller flere store vandrette plakater kan derfor give hele dit rum et helt nyt præg.

 

Foretrækker du derimod portrætformat i stor størrelse - er det lige så godt at vælge motiver i portrætformat. Vælg mellem mange kategorier, såsom kunst, naturmotiver, teksttavler og meget mere i stor størrelse.

Tips til at vælge den rigtige størrelse plakat

Plakaterne i dit hjem er mere end blot dekoration – de er en forlængelse af den stil og farvepalet, du har valgt til hjemmet eller specifikke rum. Det betyder, at når du vælger nye, skal du ikke kun tænke på, hvordan disse designs vil se ud, men også på, hvad der er omkring dem! Et klassisk motiv kan tilføje balance til ethvert rum og samtidig tilføje elegance med sin tidløse appel. En mere moderne stor plakat med eksklusive kunstmotiver giver dine vægge et mere kækt og fremadrettet look og kan bedre afspejle din personlighed. Uanset hvilken stil du vælger, så glem ikke at købe overdimensionerede rammer, der matcher dine plakater.

Store malerier billigt

En stor plakat fra Posterton giver dig en måde at vise dine billeder og kunst derhjemme. Det komplementerer din indretning og giver hvert værelse et strejf af klasse. Uanset om du hænger den på væggen eller læner dig op ad en, vil vores plakater vække opmærksomhed. Plakaten i størrelsen 50x70 er en af ​​vores mest købte størrelser. De er overkommelige og og vi opdaterer konstant med nye motiver og styles. For os hos Posterton er det vigtigt at kunne tilbyde gode og billige priser samt tilbyde høj kvalitet på vores plakater. Vores FSC-certificerede matte premium-papir er af højeste kvalitet, og vi bruger det til alle vores print for at sikre, at de holder høj kvalitet i mange år fremover - så du kan nyde dine designs i mange år fremover.

 

Hvorfor ikke bestille flere på én gang? Du kan handle hurtigt og nemt og modtage din plakat inden for 2-3 hverdage. Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret, hvilket betyder, at du frit kan bytte dem til en anden! Find inspiration blandt mange store malerier og afgiv din bestilling i da