Vintage plakater

Få charmen fra en enklere tid ind i dit hjem med vores retroplakater. Disse vintageprints fremkalder nostalgi fra gamle dage og giver dit rum et strejf af klassisk stil. Uanset om du ønsker at dekorere et børneværelse eller tilføje lidt gammeldags flair til din hule, er vores retroplakater den perfekte måde at gøre det på.

Beskrivelse

Få charmen fra en enklere tid ind i dit hjem med vores retroplakater. Disse vintageprints fremkalder nostalgi fra gamle dage og giver dit rum et strejf af klassisk stil. Uanset om du ønsker at dekorere et børneværelse eller tilføje lidt gammeldags flair til din hule, er vores retroplakater den perfekte måde at gøre det på.

Retro og Vintage Plakater Online

Her finder du et bredt udvalg af plakater og posters i vintage- og retrostil, der passer godt ind i alle hjemmets rum. Vintagestilen er en rigtig hot trend og gør det nemt at skabe et unikt og personligt touch ved at blande stilen med dine moderne møbler og øvrige indretningsgenstande.

 

Du kan vælge at indrette dit hjem med alt fra en gammel lampe fra 1930'erne til en designstol fra 1950'erne, for at opnå den eftertragtede vintagefølelse, men kan også forgylde dine vægge med flot retrokunst. Vælg f.eks. retroposters med sort-hvide fotografier af gamle bygninger, vigtige verdensbegivenheder eller motiver af planter og blomster, der minder om de botaniske plakater fra barndommens klasselokaler.

 

Posterton tilbyder vintageplakater med motiver i både farve og sort-hvid, der passer lige så godt i det traditionelle såvel som det trendy hjem. Du finder dem desuden i flere forskellige størrelser, så du nemt kan tilpasse dem til din tomme plads på væggen eller i reolen.

 

Alle vores plakater og posters er trykt på papir af høj kvalitet med en flot finish, så hver eneste detalje i motivet fremhæves og kommer til live. Derudover udvider vi jævnligt vores velassorterede sortiment med nye, flotte motiver, hvilket betyder, at du altid kan forvente dig noget nyt og spændende, når du besøger vores webshop.

vintage retro poster bil.jpg

Vintagemotiverne bliver tidstypiske detaljer i ældre huse og bygninger, når du er ude efter en ensartet og naturtro følelse, samtidig med de tilfører et personligt og gennemtænkt touch til det lidt nyere og moderne hjem. Vi har kort sagt plakater til alle boligindretninger og byggestile!

 

Er du på udkig efter noget iøjnefaldende og farverigt? Så tag et nærmere kig på vores botaniske plakater og posters med planter, krydderier og blomster. De bliver et perfekt indslag i køkkenet eller spisestuen og vil garanteret løsne lidt op for den ellers ret stramme følelse af kantede køkkenborde og maskiner i rustfrit stål. Vælg din yndlingsposter, og lad den stjæle al opmærksomhed på væggen over spisebordet, eller bestil flere motiver, og skab en kreativ og retroinspireret billedvæg.

 

Hos Posterton finder du også lidt mere diskrete motiver i afdæmpede grå toner, både i form af illustrationer og fotografier. Sort-hvide motiver bliver aldrig forældede og vil passe perfekt ind i både den monokrome indretningsstil såvel som i den luksuriøse og storslåede lejlighed. Det bliver ekstra flot, hvis du blander dine vintageplakater med cool og moderne posters og egne fotografier!

 

Således tilføjer du et nostalgisk, trendy og personligt touch til dit hjem og kan nemt ændre indretningens udseende ved at lade billederne skifte plads med hinanden efter sæson eller dit humør. Opnå den tidløse og elegante følelse i dit hjem, og bestil dine favoritter fra vores brede udvalg af posters i vintage- og retrostil!