Under En Sort Hat Poster

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Dette slående sort-hvide portræt viser en ung kvinde med en stor sort hat. Hattens dristige kontrast til hendes blege hud vil med garanti tiltrække opmærksomhed, og det mystiske udtryk i hendes ansigt vil få seerne til at spekulere på, hvad hun tænker på. Uanset om du hænger den i dit hjem eller på kontoret, vil denne plakat helt sikkert give et statement. Sort hvidt fotografi i stående format, der forestiller en ung kvinde med en stor, sort hat.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"